מעקב זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,ביום ה15 למחזור עשיתי מעקב זקיקים שממצאיו:עובי רירית הרחם:12 מ״מ. אחר: תלת שכבתית.שחלה ימנית :19 מ״מ עכור נמצא מעט נוזל בדוגלס.שחלה שמאלית:נמצאו מספר זקיקים קטנים. שאלתי היא כמה זמן מרגע שהתרחש ביוץ עוד אפשר לראות באולטרסאונד נוזל בדוגלס ,או שזה בכלל לא קשור אחד לשני?והאם לפי הממצאים אפשר להסיק בוודאות כי התרחש ביוץ כבר ?או האם עתיד להתרחש בקרוב?ואם התרחש אז מתי בערך?לפניי שבוע או לפניי כמה ימים ,שעות?יש לי חשש שאני מבייצת בשבע נקיים(מחזור כל 27 יום) כך שאני טובלת רק ביום ה11 12 ...מה דעתך? תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כדי לדעת בוודאות מתאי התרחש ביוץ צריך לראות כי הזקיק המוביל נעלם, כלומר לא לראות את הזקיק של ה - 19 מ"מ או לראות כי הוא השתנה באופן מהותי בגודל ו/או בתוכן שלו.
    לעיתים זה מלווה גם בהופעת נוזל בדוגלאס, אז זה לא סימם מספיק מדויק כדי לתזמן את מועד הביוץ בדיוק.
    אפשר לשלב את זה עם מעקב של ערכת ביוץ ביתית
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה