דעתכן בבקשה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן!
    אז ככה, אחרי חודש של דופסטון (להסדרת המחזור- לא קיבלתי באופן טיבעי כבר כמה חודשים טובים...) ואיקקלומין- 2 כדורים ביום למשך 5 ימים, עבודה קשה בין היום ה-12 ל-16 ואז ביום ה-17 דימום לא ברור שנמשך 5 ימים, ביקרתי אצל הגניקולוג שלי, שטען כי לא מדובר בווסת, הפנה אותי לבדיקת דם (שכזכור יצאה שלילית ) ונתן לי מרשם לסבב חוזר של דופסטון ואיקקלומין.
    אתמול, במהלך היום, חשתי דקירות בבטן, בצד ימין.. לקראת הערב, היו לי גם הפרשות שונים מהרגיל, אז החלטתי לבדוק ביוץ- תכל'ס זה היה סתם, כי אני אף פעם לא בודקת- זה מאד מלחיץ אותי והבנתי שלא תמיד מדוייק.
    בקיצור- על הבדיקה הופיעו 2 פסים! הפעם הראשונה (!!!) שיצאו לי 2 פסים ברורים וחזקים. השאלה שלי היא האם ייתכן שהדבר נובע מהדופסטון? הרי אלו כדורים הורמונליים.... לא מסתדר בכלל, מבחינת זמנים, שעכשיו אני מבייצת!!
    לפי הגניקולוג, אני אמורה ליטול את הדופסטון למשך 7 ימים (2 כדורים ביום), לקבל מחזור בין 3-5 ימים לאחר מכן, ואז ביום ה-5 למחזור עליי להתחיל ליטול את האיקקלומין ורק ביום ה-12 עד ה-19 לעבוד כמה שיותר... (סליחה אם סיבכתי אתכן בתיאור...)
    מה דעתכן?! זקוקה לעזרתכן!!
4 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שאת ממש צריכה להתייעץ עם רופא. ניסית לכתוב את השאלה באחד הפורומים השכנים?? נראה לי שחשוב לדעת אם הכדורים שלקחת העלו את הורמון ה-HCG בגוף או שזו תוצאה אמיתית, ואז- יכול להיות או ביוץ או היריון...

תעדכני!!
  • בתור אחת שלקחה דופסטון המון פעמים.. אז הוא לא אמור להשפיע על ערכת ביוץ שבודקת lh
    דופסטון מכיל רק פרוגסטרון...
    אם יש לך שילות פוליציסטיות אז אין לך טעם בשימוש בבדיקת ביוץ ביתית כי היא לא אמינה לתסמונת הזו בגלל שהlh תמיד גבוה...
    עם איקקלומין יכול להיות ביוץ ממש ממש מאוחר... אז יכול להיות שאת כן מבייצת
    בכל מקרה את תמיד יכולה להתחיל לקחת דופסטון באיזה שלב שאת רוצה אם המחזור לא הגיע .. אז אולי כדאי שתחכי איתו מעט
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה!!!
  • ואוו אני ממש מבולבלת.... !! אין לי שחלות פוליציסטיות, ומהרגע שהתחלנו לנסות, הבדיקה אף פעם לא הראתה 2 פסים חזקים וברורים...
    העליתי את השאלה בפורום הרפואי, בתקווה שיענו לי בקרוב....
    תודה !!
  • אני לא ממש מבינה בזה, אך חשוב לי לחזק את ידך, תשאלי רופא, מקווה שהחודש תצליחו!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה