דופסטון וביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    בחודש שעבר, בהוראת הגניקולוג, נטלתי דופסטון (2 כדורים ביום למשך 7 ימים) להסדרת מחזור, ואז ביום ה-5 למחזור - איקקלומין- 2 כדורים למשך 5 ימים. ביום ה-17 למחזור הופיע דימום לא ברור למשך 5 ימים. בעצתך, הלכתי לבדיקה אצל גניקולוג, שקבע כי לא מדובר בווסת וכי עליי לחכות עוד שבועיים, לראות אם אני מקבלת, אם לא לעשות בדיקת הריון- וכך עשיתי. לא קיבלתי, עשיתי בדיקת הריון ביתית וגם בדיקת דם- תוצאה שלילית בשתיהן.
    כעת התחלתי שוב את אותו סבב בדיוק- דופסטון ואז איקקלומין. את הדופסטון התחלתי ליטול ביום רביעי. אתמול, במהלך היום חשתי בכאבים קלים, כמו דקירות בבטן- בצד ימין והפרשות שונות מהרגיל, והחלטתי לעשות בדיקת ביוץ- סתם כדי לבדוק, וזו הפעם הראשונה שיצאו לי 2 פסים ברורים וחזקים!
    שאלתי היא- האם ייתכן שאני מבייצת עכשיו? או שמדובר בתוצאה בעקבות נטילת הדופסטון?
    תודה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בהחלט יתכן שאת מבייצת
    בדיקת ביוץ לא אמורה להפוך חיובית בעקבות נטילת דופסטון

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה