היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז בגלל שהלכתי אתמול למעקב שגרתי למוניטור (וטוב שהלכתי) וראו שם קצת צירים, פתיחונת ומחיקה נאמר לי ללכת למחרת למיון למוניטור ביקורת וכדרך מהירה להגיע לרופאים במרפאת הריון בסיכון כי התור של הוא ליום ראשון עוד שבועיים. אז באתי, עשיתי מוניטור שראו בו פעילות רחמית קצת, והרופאה מהמרפאה שאני מטופלת בה אשפזה אותי :( הסתבר שפערי גדילה גדלו, יש קצת פחות מי שפיר, אז הם שאירו אותי במעקב עד יום א׳ שבו אעשה US ואז הם יחליטו מתי ליילד אותי.
מפחיד ומרגשששש.... רוב הסיכויים שתוך שבוע אהיה אמא!!!! ואנחנו ממש לא ערוכים לזה עדיין! מרוב הלחץ בעבודה אפילו לא הדפסתי את הרשימה של מה שצריך... שלא לדבר על זה ששום תיק לידה לא מוכן לי ולא כלום! אני כבר לא אחזור הביתה בשביל לארגן, אז בעלולי מסכן הכל ייפול עליו...
עכשיו במוניטור הייתה משום מה האטת דופק
14 תגובות
עמוד 1
החום בבית הוא אחד הגורמים לצירים, לפחות עכשיו יש לך מזגן
זה ממש קרוב בלי לחץ על הדברים לילדה אפשר תמיד לקנות ולא ישר משתחררים העיקר שהכל יהיה בסדר
תנוחי
תעדכני!!! ושנשמע רק טובות [/url
ואו!! מ-ר-ג-ש!!!
תעדכני!!!
וואו שיהיה לך בהצלחה נשמה בכל מה שלא יהיה
ותראי שהכל יהיה בסדר אין לך מה לדאוג
תנצלי את הזמן במזגן באישפוז
ותכיני רשימות של כל מה שאת צריכה
ולגבי דברים לילדה תגידי לבעלול שכבר במוצ"ש ילך ויזמין הזמנת לידה
בהצלחה [URL=http://www.glittertextlive.com]
אז בכל זאת את עוקפת אההה
תנצלי את הזמן לנוח באמת ומאחלת לך רק בשורות טובות
היי מותק
קודם כל שיהיה לך בשעה טובה עוד מעט את נפגשת עם האוצר שלך !!! עם הדבר הכי מרגש שהיה ושיש בחייך !!! תהיי קשובה לגוף וגם למצבך הנפשי אני יודעת שיש לך קצת נטייה למצבי רוח אז פי כמה וכמה תשימי לב ותכתבי לנו אם את מרגישה צורך בלי שום קשר זה הפייס שלי ortal dol אם בא לך לדבר אז בשמחה !
לגבי התיק לידה , אני מוכנה לעזור לך אם תרצי אם את מהאזור , אשמח לעזור .
אני מפתח תקווה .
שיהיה לך שהות רגועה ובטוחה בבית חולים ושתצאי בידיים מלאות עם אוצר !!
נשיקות
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
שיהיה לך בהצלחה לפחות יש לך מזגן! תשארי שם עד שיתקינו לכם בבית מזגן. גם אם זה ספטמבר