בא לי לבכות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו אצל ההורים של בעלי עכשיו
    גיסי המהולל כמובן כאן
    אחרי כל מה שעשה בעלי מתחנף אליו!!!!!!!
    מנהל איתו שיחות חולין כאילו הכל רגיל
16 תגובות
עמוד 1

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

• אנחנו עדיין פה
    הוא מקים התנחלות ואני גמורה עם הגב
    בקצב הזה הוא יכול לישון עם אח שלו היום
  • אחרי ההתנהגות של גיסך
  • אני גם לא מבינה
    והוא עוד יושב, מחייך מבסוט כאילו פגש
    איזה אח אבוד!!!
    אני כל כך כועסת עליו
    ומאוכזבת ממנו
    הוא פשוט נותן לו הרגשה שהוא יכול להתייחס אליי
    איך שבא לו
    בסוף הוא יקבל חנופה וחיוכים

• אוףףף, משפחוחה.....
  • קומי בעדינות ותגידי לבעלך שאת לא מרגישה טוב ומבקשת ללכת הביתה

איזה עצביםםםם זה!!!! אני הייתי מענישה אןתו כמה יימים שיבין מה עשה!!!
    [/url
  • מאמו'ש את עדיין שם??
    אוףףף תקומי ותגידי לבעלך שאתם הולכים , זה לא בריא לך כל העצבים האלו
  • שלי, אנחנו עדיין תקועים פה
    אני לא מאמינה
  • אין לך קרובי משפחה אחרים לנהל איתם שיחות ולבלות ולהתעלם מקיומו של הגיס?
    אמרת שאיזה דוד שלהם גם כן מגיע לארוחה...
    ואם זה בלתי נסבל תגידי לבעלך שאתם הולכים כי את לא מרגישה טוב - תציבי בפניו עובדה.
    ובדרך כבר תתחשבני איתו.
  • אני במקומך מפסיקה להגיע אליהם בכלל. בעלך רוצה שיילך לבד... אז מה?!?!?! אתם לא חייבים להיות תמיד ביחד ובמיוחד את לא צריכה לסבול כל פעם מחדש. מה קרה?!?!! מה החוצפה הזאת? לא מספיק את מכבדת את המשפחה שלו ומנסה לעשות הכל כדי שיהיה בסדר ואת בסוף סובלת?!?!?! ובעלך עוד מעז לבקש או לקבוע שאתם הולכים להורים שלו?!?!?! לדעתי את לא עומדת מספיק על שלך.

אני הייתי מפסיקה לחכת לתקופה מה -זמן קצר לא להתקרב לשם ולהבהיר לבעלך את זה.

אני לא הייתי מרשה לעצמי להיפגע בגללם. ואם בעלי לא יודע לשמור על הכבוד שלי ולכבד אותי.... אף אחד לא יכבד אותי. ככה אני חושבת.

קומי בעדינות תגידי לו שאת לא מרגישה טוב וזהו. תקבעי עובדה.
    [/url
  • תודה בנות שהייתן כאן
  • בובי, לא יודעת מה להגיד... אולי תדפקי לבעלך מחבת בראש שיבין מה קורה סביבו?! עלק, היית צריכה להגיד....

עזבי עכשיו, כנסי לאמבטיה כיפית, תמרחי קרמים, תתפנקי... או יותר טוב, תדרשי מבעלך עיסוי קרקפת על עגמת הנפש
  • זה מה שכואב לי
    אני לא מצךה ליחס מגיסי
    לא מצפה שיהיה קשר
    לא מצפה אפילו שישאל מה נשמע
    אבל שבעלי יושב ומדבר איתו כל הערב
    ונותן לו תחושה שהוא יכול להתנהג אלי איך שבא לו
    ואין לזה השלכות זה הכי כואב
  • גוליצ'קה, אני מאוד מבינה אותך... ותגובתו הדבילית (תסלחי לי מראש) מאוד אופיינית לגברים... "למה לא אמרת לי?..." הם כמו ילדים קטנים - כל דבר צריך להסביר להם, הם לא מסוגלים להגיע למסקנות לבד, אף פעם!
    התנהגות של בעלך מזכיר לי את שלי - הוא פעם הלך מכות רצח עם אחיו הקטן כי הילד המפונק הזה לא מבין מחייו, ורב קאסח עם הגדול מאות פעמים, ועדיין - כל פעם הם יושבים, מדברים - כאילו לא קרה כלום!!!! אני אומרת לו "תזכור מה הם עשו לך! תזכור תמיד! תיזכר בזה כל פעם שאתה רואה אותם שתדע להתנהג אליהם בהתאם!!!!" והבן אדם הזה פשוט כנראה טוב מדי בשביל להיות רע...
  • אוף, אני באמת לא יודעת מה להגיד.... מצד אחד, הם אחים. קשר דם. מצד שני לא מגיע לאח הזה שיתיחס אליו. אז לא יודעת.

שולחת חיבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה