היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בננות שלייייי טוב אם אתם זוכרת הייתי אמורה לקבל ביום חמישי....נכון לרגע זה נקיה לחלוטין ואין אילו כאבים או סימנים שזה קרוב....אני מתרגשת מפחדת ובעיקר אופטימית מו שפנינוש מכריחה אותי :-) החלטתי הפעם אני לא קונה ערכה ביתית מהחשש להתאכב ושאני מחכה עד יום ראשון הבאאאאאא כדי לבדוק ישר דם מקווה שהשבוע שיבוא עלינו לא יאכזב אותי והגברת לא תגיע.....
מירי
23 תגובות
עמוד 1
יאאאאאאא מירי אני מחזיקה ממך חבל על הזמן!!!!
אם את יכולה להחזיק ככה מעמד שבוע ואת עוד באיחור של יומיים!!!! אמאלה איך אפשררר?!?!
בכול אופן החודש הזה הוא חודש טוב ופורה במיוחד! מאמינה שה-
היי מירי, כל הכבוד על כוח הרצון!! איך אפשר לחכות כל כך הרבה?? את לא רוצה לעשות בדיקת דם במהלך השבוע הקרוב?
מחזיקה לך אצבעות חזק!!
מחזיקה לך אצבעות
בנות יקרות שלי אני כל-כך אוהבת אתכן על התמיכה הגדולה שאתן מעניקות לי ועל הכוח שאת מחזקות אותי...כן אכן זה קשה מאדדד להתאפק וברור שהרצון לבדוק הוא גדול אבלללל הפחד להתאכז הוא גדול יותר מהפחד לגלות ולכן אני מעדיפה להמתין בסבלנות ולנשוך שפתיים....הרי אם הגברת צריכה להגיע,היא תגיע מבלך השבוע ואני ידע שהיא באה לבקר ושלא הלכתי להיבדק לחינם...אם היא לא תגיע בשבוע הקרוב אני ידע שיכול להיות שאכן קורה דבר מופלא...וגם הבט תהיה מספיק בשביל לראות אם אכן יש הריון...מקווה שבמהלך השבוע יהיו לי עדכונים טובים ואופטימיים וכמובן שתמשיכו לחזק אותי כמו שעשיתן עד עכשיו....
מירי
מירי מחזיקה לך מיליון אצבעות יקירתי!!!!!!!!!
בהצלחה!!!!!!!!!
מירושששש בהצלחההה!!בשורות טובותתתתתת בע״ה!!!!מחזיקה אלפי ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
בהצלחה!!!!! אני כבר במתח!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
בוקר טוב בנותתתתת תודה שוב על כל העידוד והתמיכה....הגיע יום ראשון ואני עדיין נקיה לחלוטין :-))) הלוואי והשבוע יעבור ככה .....
מירי
שימשיך כך! לעוד 9 חודשים!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
בהצלחה!!: )
תודההההההההה :-))))
מירי
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
עבר יום נוסף,ואני עדיין נקייהההה :-))))
מירי
האם יתכן שבמידה ואני בהריון אין שום תופעות לוי כמו בחילות?עייפות וכו???
מירי
למירי היקרה התופעות כמו בחילות ושאר ירוקות לא תמיד מופיעים התחילת הריון ,בכמה ימים את כבר באיחור?
מירי ייתכן מאוד!! לי אין ולא הייתה שום תופעת הריון, לא בחילות ולא צרבות ולא כלום בזמן האחרון יש לי טיפה יותר עייפות.. לא משהו משמעותי..
אבל תבדקי כרררר!! למה להיות במתח כזה?! הרגת אפילו אותנו חחחח המתח לא טוב לתחילת הריון
חחחחח הדס אני פשוט חולההההההההההההההה עליך!!!! מרגושששש הייתי אמורה לקבל כבר ביום חמישי....והיום כבר יום שני ואני עדיין נקיה....
אני מפחדשת לגלות ולהתאכזב אז אמרתי לעצמי שאני ימתין בסבלנותץ עד יום ראשון...קצת קשה ההתאפקות אבלהפחד להתאכזב גדול יותר... הדסוששש אל דאגה אני משתלדת להיות רגועה עד כמה שאפשר...