עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,מתנצלת ראש על אורך ההודעה

וסת אחרונה 6/10 תוקנה ע"י הרופא לפי אול' ראשון ל15/10. סובלת מסימפזיולוזיס החל משבוע 12 והא רק מחמיר - עד כדי זה שאני לא יכולה לזוז כמעט מרוב כאבים. הרופא נגד זרוז אבל אני כבר לא יכולה לסבול את הכאב ומפחדת להגיע ללידה מותשת(לא מצליחה לישון מכאבים). כמה שאלות:
    -האם אני יכולה לדרוש זירוז או שזה משהו שנתון רק לשיקול הרופא?
    -האם זרוז ישפיע לרעה על הלידה והכאבים שכן אני ממש מקווה שלא תסתיים בקיסרי כי אז סבלתי לשווא(יכולתי לבחור את האופציה ולסיים עם העיניין כבר לםני שבועיים)
    -האם יש דרך להקל על הכאבים לפני הלידה(קצת קשה לדמיין את הכאבים האלו בשילוב כאבי צירים אם יהיו- בהריון הראשון לא הרגשתי צרים והגעתי לב,ח אחרי בדיקה שגרתית בגלל שעברתי שבוע 40 עם 4.5 ס"מ פתיחה ומחיקה 90%) והיה צורך בזרוז כי הלידה לא התפתחה מעצמה.
    -אלו תנוחות עדיפות ללידה במצב כזה(הצלחתי להבין שעל הגב לא כדאי )

מודה לך מאוד על תשובתך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. את יכולה לדרוש זרוז, אבל ברור שזה נתון גם לשיקולו של הרופא. אם את אכן כל כך סובלת אז יש מקום לזרוז ולו כדי להקל עלייך.
    2. כאשר עושים זירוז יש יותר סיכון כי הלידה תסתיים בניתוח. זה תלוי כמובן במספר הלידות הקודמות, בתנאי הפתיחה כאשר מתחילים את הזרוז ועוד
    3. את יכול לקבל אפידורל בזמן הלידה, אבל עד אין מה לעשות - מנוחה, משככי כאבים - אבל היעילות של כל אלו בשבועות הללו היא מוגבלת
    4. אין שום משמעות לתנוחות בהבט של סימפיזיוליזיס

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה