כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום!
    בת 26, נשואה עם ילד בן שנתיים, הריון ספונטני כחודש לאחר הפסקת גלולות לידה רגילה..
    ביום חמישי ה 12/7 סיימתי חפיסת גלולות ע"מ להיכנס להריון נוסף ואף קניתי ערכה לזיהוי ביוץ כי חשוב לי להיכנס החודש להיריון מאחר ואני סטודנטית ומנסה לתכנן את ההריון ע"פ האילוצים שלי..
    בחודש האחרון אני סובלת מדלקות גרון חוזרות ומטופלת כבר 4 פעמים כל פעם בסוג אנטיביוטיקה שונה שבוע שעבר שוב היה לי כאב גרון וטופלתי ברפא פן
    אתמול שוב כאב גרון וחום הופנתי למיון בוצעו בדיקות דם נלקח משטח.. כרגע על פניו נראה שמדובר שוב בדלקת ואני מטופלת באוגמנטין 800 מ"ג פעמיים ביום למשך 10 ימים.הרופאה במיון חוששת שאולי מדובר במחלת הנשיקה למרות שעל פניו נראה שלא ואמרה לי להמשיך בירור במרפאה..
    הביוץ מתוכנן להיות בערך יום חמישי ושאלתי היא: האם כדאי לנסות להיכנס להריון או שמא זה מסוכן גם לנוכח העובדה שביום חמישי אני עדיין יהיה מטופלת באוגמנטין ועל אחת כמה וכמה עקב העובדה שיש חשש למחלת הנשיקה?
    מה עליי לעשות? האם יש סכנה בכניסה להריון תחת טיפול אנטיביוטי ותחת החשד למחלת הנשיקה? או שזה בסדר?... מאוד חשוב לי להיכנס החודש להריון אך כמובן שלא אעשה זאת אם יש חשש אמיתי לעובר המתוכנן.
    אודה מאוד לתשובתך!!!
    רעות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם זו דלקת גרון פשוטה - אז אין בעיה להכנס להריון
    אבל, אני לא מבין מדוע זה כבר חוזר פעם רביעית - זה דורש ברור
    מחלת הנשיקה יכולה להגרם על ידי וירוסים שונים - EBV למשל איננו מסוכן בהריון, בעוד ש - CMV יכול להיות מסוכן להריון (ואז כמובן מומלץ שלא להכנס עכשיו להריון)

לכן, התשובה שלי אינה חד משמעית, זה מאוד תלוי מה הסיבה לדלקת הגרון - אם תדעי את הסיבה, אז התשובה תוכל להיות יותר חד משמעית

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה