עוברים לIVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

הרבה זמן לא כתבתי בפורום, מדי פעם רק מציצה כדי להתעדכן אבל, לא היו לי כוחות אפילו לשתף.
    אחרי 4 הזרעות כושלות ומאכזבות עברנו לשלב ההפריה החוץ גופית,
    הלוואי שהטיפול הראשון יהיה האחרון והמנצח כי באמת שאין לי כבר כוח!!!
    יש בי לא מעט חששות מהתהליך שכרוך בפעולה תחת הרדמה כללית, אין סוף זריקות של הורמונים, בדיקות ומעקבים!
    מה עושים? איך מסתדרים עם ההיעדרות מהעבודה? שלא לדבר על כל האיחורים בבוקר....
    איך נחים אחרי השאיבה כשיש ילד קטן בבית?
    ושאלת השאלות מתי זה כבר יצליח? וכל הסיפור הזה יהיה מאחוריי?!

אשמח לשמוע ממי שעברה/עוברת את התהליך

גלית
12 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני עברתי את התהליך ונראה לי שאת סתם בחששות.. באמת שהשד נורא בכלל!!

קודם כל אחרי השאיבה אני התעוררתי מההרדמה כמו בן אדם חדש.. יכולה לעשות הכל ומתפקדת כמו שצריך!!
    המעקבים והזריקות הם בדיוק כמו עד עכשיו בהזרעות..
    מה שונה?? מינון יותר גבוה של הורמונים, ומאמינה שתקבלי גם עוד זריקה שהיא מעכבת ביוץ עד לרגע השאיבה המתוכנן

לגבי ההעדרות מהעבודה תיזכרי שבמקרה שלך המטרה מקדשת את האמצעים.. אז בע"ה שתיראי בטא חיוביות ומהממת , את תישכחי את הכל..
    ובאמת שאת יכולה להסיר אגה מליבך לגבי כל ההליך.. הוא ממש פשוט וקל..
    חשוב לשתות המון אחרי ההחזרה כי למנוע גירוי יתר וזהו!!! לא נדרש ממך כלום חוץ מזה..

מחזיקה לך המון אצבעות - להמון ביציות מהממות, המון הפריות, טריים מהממים , מוקפאים מהממים
    וכמובן בטא מעלפתתתתתת!!!!!
  • היי מותק

זוהר המהממת סיכמה את הכל
    מה שנותר הוא לאחל לך בהצלחה
    ואמן שטיפול ראשון יהיה מנצח

תהיי חזקה וכמו שאומרים
    דברים שרואים מכאן לא רואים משם
    הכל יסתדר ותראי שזה לכ נורא בכלל !!!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • היי גלית,

אני מקווה שבאמת אחרי הטיפול הראשון תוכלי לעבור פורום :)
    תנסי לא להילחץ ולא לחשוב על זה יותר מידי (עם כל הקושי).
    יהיה בסדר תחשבי חיובי.
    לגבי העדרות מהעבודה אני מבינה שלא סיפרת להם אני סיפרתי בעבודה (רק לבוס) ואני כל פעם שאני צריכה להיעדר אני אומרת לו לגבי האיחורים לא קורה כלום אם את בחודש מאחרת כמה פעמים.
    לגבי הילד אם הוא בגן אז את יכולה לנוח אחרי השאיבה וגם אחרי ההחזרה כמה שעות עד שלוקחים אותו מהגן ואם הוא לא בגן פשוט תנסי ללכת לישון ביחד איתו.
    ולצערי על שאלת השאלות אף אחד לא יכול לענות לך... נקווה שזה יהיה קצר מאוד.
    המון בהצלחה
  • גלית יקרה,
    IVF בעזרת השם יביא לך את התוצאה לה את מחכה אני אישית חיכיתי לIVF כי ההזרעות היו כל כך מטופשות מבחינתי .
    בIVF הראשון נורא חששתי בחיי, מעולם לא הורדמתי ובשבילי זה היה לא פשוט אבל משלא מרגישים כלום זה נהדר וההתאוששות דיי מהירה לגבי העבודה אני סיפרת שאני עוברת טיפולים ולכן אף אחד לא פתח את הפה כשנעדרתי בשבוע של השאיבה לקחתי לי שבוע חופש קבוע כדי לכסות את השאיבה וההחזרה ומכיוון שזה יצא פעם בחודשיים זה היה יחסית סביר מה גם שלמדתי לחשוב על עצמי ולהגיד לעצמי שאומנם אני חשובה בעבודה אבל אף אחד לא יתמוטט בגלל היעדרותי.
    האם הבוס /בוסית שלך יודע על הטיפולים?
    בכל אופן אל תתיאשי ותעברי צעד צעד ולא תשכחי אנחנו גיבורות גדולות!!!
  • שלום בנות,

קודם כל כבר משלב ההזרעות שיתפתי את הבוסית שלי במה שאני עוברת אבל, כיוון שאני עובדת בתוך צוות והבנות האחרות לא יודעות (ואני גם לא מעוניינת שידעו) אז זה הופך את העניין ליותר מורכב במיוחד כשמדובר בבנות חטטניות!!!
    בקיצור מעצבן!!!

אני יודעת שהמעבר מהזרעות לIVF הוא לא כזה משמעותי מבחינת הזריקות כי הכל די מוכר (לצערי ) אבל, תהליך השאיבה,המנוחה,ההחזרה והמנוחה לא פשוט כשיש ילד קטן בבית שצריך טיפול ותשומת לב.

אני פשוט כבר עייפה מכל התהליך הלא נגמר הזה שבתוכו כל החברות/קרובות כבר הספיקו לבשר לי שהן בהיריון, הספיקו לסיים את חופשת הלידה ואני...... עדיין כמהה לזה וכלום לא קורה למרות המאמצים שאנחנו עושים כדי להרחיב את המשפחה ולהביא לנסיך המדהים שלנו אח/אחות.

סורי על המגילה הארוכה

אני יודעת שאסור להתייאש וזה חיב להצליח

בהצלחה לכולנו

לילה טוב
  • בהחלט מותר לעיתים להראות סימני יאוש אנחנו לא כל יכולות ואת עוד עם ילד קטן בבית אמן וזה יסתיים לך כמה שיותר מהר!!!
  • כל התחושות האלו מוכרות ונורמליות ביותר.
    וזה בסדר גמור להרגיש ככה רק צריך תמיד לחשוב חיובי ולדעת שזה יקרה לנו.
    פשוט תחשבי התינוק שלך רוצה שתתאמצי בשבילו (משחק אותה קצת קשה להשגה )
    גם אני לא סיפרתי לאף אחת מהבנות בעבודה ואני פשוט ממציאה כל הזמן תירוצים....
  • שיהיה המון בהצלחה!!!
    הבנות כבר ענו לך כאן שזה דיי פשוט,
    מה ששונה בהפריה זה שאת מקבלת החל מהיום ה19 לערך, זריקה לעיקוב הביוץ...
    אותה צריך לקחת כל יום בשעה קבועה....
    כל השאר זה דיי דומה...
    גיוס זקיקים...
    הרדמה, שאיבה והחזרה...
    והריון!!!!
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• היי אשכולית..
    אני לפני ivf גם כן, אני אמורה מחר להזריק מחר וביום ד' צטרוטייד שזה היום התשיעי ועשירי למחזור, בנוסף רשמו לי לקנות 5 אמפולות.. זה לא היום ה-19 כמו שאמרת.. זה נראה לך בסדר?
  • היי,

אני חושבת שהיא התבלבלה עם היום ה- 19...
    הגיוני ביותר מה שנתנו לך.
    שיהיה לך המון בהצלחה....
  • תודה יערית
    בדקתי קצת.. יש נשים שלמרות הצטרוטייד מפספסות את הביוץ, כנראה שהרופא שלי חשש מזה.
  • אני לקחתי דקפפטיל החל מהיום ה19 למחזור,
    זה לא אומר שכל מי שבטיפול הפריה, תתחיל ביום ה19, וגם לא כל אחת תקבל דקפפטיל, יש עוד תרופות למניעת ביוץ עצמוני.
    זה לא אומר שהטיפול שלך לא טוב,
    יש המון פרוטוקולים....זה תלוי מה הרופא בוחר....

גם השתמשתי במילה: "לערך" כי יש גם בנות שמתחילות ביום ה21....
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה