בעייה עם מקלחת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז רזוש היא מסוג הילדים שתמיד ממש אהבה מקלחת, אבל ממש! היא היתה מוכנה להישאר שעות באמבטיה..
    עד שלאחרונה זה השתנה

13 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה למועדון
    גם שי אל ברגע שאני פותחת את המים היא צורחת כנראה שהיא פוחדת מהזרם של המים
  • ב"ה

מאמי!
    יכול להיות ששינית משו באמבטיה?
    יכול להיות שעד עכשיו עשית לה אמבטיה בצורה שונה?
    למה אני שואלת?
    אחיינית שלי בת 3 שנים וצורחת באמבטיה למה? כי היא פוחדת מהראש של הברז שמרטיבים לה לא רק את השיער אלא את כל הגוף

• זה בהחלט שלב אצל רוב הילדים שפתאום מראים סימני פחד...
    תנסי להביא לה משחקים שיעניינו אותה תוך כדי להסיח את דעתה...

• ב"ה

עינבר

• מאמי נראה לי שזה גיל כזה , אמא שלי אמרה לי שאני הייתי ככה עד איזה גיל 5 חחח ואחרי זה חזרתי לאהוב.. בע"ה שאצל רזו'ש זה יהיה רק כמה שבועות ויעבור!

• קרה לה משהו בזמן האחרון עם מים?
    לאו דווקא אמבטיה בבית אלא בריכה או ים?

• לא שיניתי כלום באמבטיה, הכל אותו הדבר...
    לא קרה שום דבר באמבטיה שצריך להפחיד אותה..
    משחקים תמיד יש לה- ברווזים ,דלי, כפות, אני מנפחת לה בלונים שתשחק- כל האמבטיה צעצועים והיא צורחת.. וכן שמתי לב שהיא חדת מהראש של הדוש 

• את יכולה לשטוף עם דלינולא עם הדוש
    זה כם משחק וגם פחות מאיים
    בהחלט הגיוני שהיא פוחדת מהדוש

• גולי זה בעייתי לשטוף לה את השמפו עם הדלי
    לא כל הסבון יורד

• נופר, תנסי! זה מניסיון
  • אני בעד העצה של גולי עם הדלי, כי זה נתפס כמשחק,קודם כל,כדי להפיגד את הפחד ולכן רק כדי לשטוף עם מים וללא-שמפו (יש לנעמה חברה,שמפחדת מהחפיפה,כי היו לה דלקות-אוזניים ואמה לא-אוהבת לחפוף לה והיא העבירה לה את הפחד מכך, אז אם ישנה אמבטיה-משותפת,אני חופפת אח"כ לנעמה בניפרד את השיער,כשהחברה יוצאת, כי נעמה חיקתה אותה בפחד מחפיפה כמה פעמים וזה לא-מתאים לי)+לקנות אולי מגן לראש,עיגול כזה מסופר-פארם,שמגן על הפנים מהמים..

• כןןן גם לנו הייתה בעיה עם שטיפת הראש עם הדוש. אחכ גם את הגוף,
    וגם ישר שפותחים את המים ולוקחים את הדוש - כי הם פשוט מבינים שזה הולך ליהיות על הראש שלהם.
    הם גם מנסים לנשום בזמן הזה והמים נכנסים לנחירים.
    וזה לא נעים.

אנחנו פתרנו את זה ככה: ממש לפני שמכוונים את הדוש על הראש, כשהוא כבר ביד וזורם והכל, ואחרי ששתפנו גוף, אנחנו אומרים לו לסגור עיניים. ואז זה גם לא נכנס לו, וגם הוא יודע שעכשיו יהיו עליו מים. בהתחלה הוא היה סוגר עם היד את העיניים, וזה לא היה אפקטיבי. הוא הבין לבד שהוא צריך פשוט לעצום עיניים.

"תסגור עיניים...כל הכבוד...תסגור, תסגור, תסגור תסגור.....יופי! זהו! נגמר!"
  • אני ינסה את הקטע של לבקש ממנה לסגור עיניים
    תודה מיצוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה