לידה בבלינסון????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום בנות, אני חדשה כאן =)
    הריון ראשו, שבוע 33 וההתרגשות בעיצומה (יחד עם החששות )
    אני אמורה בעזרת השם ללדת בבית חולים בלינסון (קרוב ביותר לביתי)
    מה דעתכן על לידה בבלינסון? האם יש למישהי ניסיון קודם אשמח לשמוע.

הריון קל ומשעמם לכולכןןן

אורה רות =)
    http://www.facebook.com/ora.hadar
20 תגובות
עמוד 1
  • היי
  • ילדתי שם פעמיים ולא ממש אהבתי..
    לידה שניה לא הייתי הרבה בחדר לידה אז זה לא כ"כ משנה.
    לידה ראשונה-
    הם נותנים הרגשה שהם יודעים הכל.. והם מנסים לזרז תהליכים כי את תופסת להם מיטות במחלקה!
    הם נתנו לי אפידורל בלי שביקשתי, למרות שרציתי לחכות! אבל איכשהו המרדים הגיע אליי ואמר שקראו לו לחדר שלי.. ואמרו לי- חבל! אח"כ שתרצי, לא יהיה פה מרדים!
    אני מודה.. הייתי בשוק, לידה ראשונה.. אמרתי- טוב נו..
    נתנו לי זירוז כי הלידה הלכה טיפה לאט.. (לידה ראשונה.. והייתי שם בחדר לידה בסה"כ 4 וחצי שעות!)
    היחס שם היה בהרגשה ש- את תיהי בשקט ותתני לנו לעשות מה שצריך..
    זו ההרגשה שעברה לי, יכול להיות שזו המיילדת הספציפית שהייתה לי (מעצבנת!! שלא הייתה איתה בכלל בחדר!!)
    למרות שביקשתי שרק בעלי יהיה איתי בחדר לידה, איכשהו שמעתי את אמא שלי בחוץ, היא רצתה להיכנס שניה אחרי שילדתי!
  • היי אני ילדתי בבילנסון לפני 4 חודשים
    חוויה לא טובה בכלל
    הייתה לי מיילדת זוועתית
    לא עזרה בכלל ותמיד יצאה מהחדר
    שלוש שעות צירי לחץ 24 שעות בחדר לידה
    המיילדת אפילו לא ניסתה לעזור וכל הזמן אמרה
    זה לידה ראשונה זה אמור לקחת זמן
    חברה שלי ניסתה לעודד אותי ואמרה לי יאללה פוש
    אחרון וסיימנו והמיילדת אומרת לה מה פתאום את אומרת
    לה פוש אחרון יש עוד המום זמן ואני דם סובלת
    אחרי הלידה בגלל שהפעלתי המון לחץ לא יכולתי ללכת
    4 ימים וגם במחלקה בייחס היה זוועתי
    אני לא מתכוונת לחזור לשם לדעתי רק תל השומר
    למרות שיש לי חברות שעברו לידה מדהימה בבילנסון
    הכול תלוי המיילדת!!!!
  • בת דודה שלי רוצה ללדת שם ואמרה שהצוות מעולה..

אני מהדברים ששמעתי לא הולכת לבדוק אפילו
    המחשבה שלי ברורה שהצוות בתל השומר הכי מקצועי והכי מבין
    וזה מה שחשוב
  • לא ילדתי שם
    אבל אם יש אופציה ממליצה בחום על אסף הרופא
  • לא מכירה

איפה שלא תלדי שיהיה בקלות בידיים מלאות

• תודה רבה על התגובות בננות, אני באמת אבחן אפשרויות נוספות. :-)
    Shonty ופיתוש אתן זוכרות את שם המיילדת? אפשר לבקש מישהי צפסיפית?? או לדרוש שמישהי לא תטפל בי, כי אני מבינה שהכל באמת תלוי במיילדות...

אורה רות =)
    http://www.facebook.com/ora.hadar
  • אני ילדתי בבלינסון אמנם הייתה לי לידה,קשה,וארוכה וגם לי אמרו משםטים כמו זה מה,יש?וזו לידה ראשונה אבל אני סך הכל מרוצה מאוד...היו לי סך הכל 3 מיילדות כי החלפתי שלוש משמרות
    אחת היית, ממש ביזיון, לא החלטית בכלל ובשילוב עם הרופא הלא החלטי זה היה זוועה אבל 2 מיילדות היו מדהימות ביותר מאוד עוזרות, תומכות, מסבירות ועשו הכל כדי להזיז עניינים.
    סך הכל בייתי מרוצה, הצוות היה ברובו מקצועי, במחלקה יחס מעולה ....
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אני ממש לא זוכרת מי היו המיילדות בשתי הלידות,
    יש לי בעיה שאני לא זוכרת שמות..
    בלידה הראשונה החלפתי מיילדת באמצע. אני לא זוכרת אותן בכלל!! הייתי מרוכזת בעצמי..
  • ילדתי לפני חודשיים בתל השומר והייתי ממש מרוצה!! גם מהצוות, גם מהיחס, גם מהמחלקה, גם מהמכונית- שאם יש לך אפשרות אז אני ממש ממש ממליצה!!
  • ילדתי בבלינסון ובמאיר. בשני בתי החולים היה

• היי ora5rut
    אומנם לא יילדתי אף פעם (בעזרת ה' מנסה להיכנס להריון ) אבל חברות שלי ילדו בבילנסיון וגם היו מיילדות טובות וזוועתיות וחברות שלי כן דווקא זוכרות שמות וזה רשום גם במסמכים לדעתי אז כך שאפשרי לבדוק .
    אז אני יכולה להגיד לך באופן אישי את השמות (בפייס נגיד) אם תרצי (אבל שוב, זה לא דעה שלי אלא שלהן אך אני סומכת מאוד על מה שהן אומרות)

מה שכן , יש שם מיילד גבר בשם איציק (לא קושר לחברות שלי כבר), הבנתי שהוא נהדר וקראתי הרבה תגובות ממש ממש טובות בכל מיני פורומים שונים ... אז אולי , אם אין לך בעיה עם גבר, תוכלי לבקש אותו ספציפית ... אני מניחה שזה דווקא פחות בעייתי כי לא הרבה נשים מוכנות למיילד גבר ואולי עושות בלאגן עם זה.. למרות שאולי אני טועה ..

מינה , מקווה שאת לא תפגעי מהדברים:) למרות שלא נראה לי שיש ממה ... בטח גם את לא היית רוצה לפגוש מיילדת זוועתית לידה שלך ...

• ודרך אגב , אחת החברות שלי שיילדה לפני שנתיים , גם סיפרה על ההרגשה הזאתי שמנסים לזרז תהליכים כדי שתפני מיטה כמה שיותר מהר .. אז כנראה שזה באמת קיים . חברה שלי באה בלי לדעת כלום והסכימה לזירוז מייד שנכנסה לחדר לידה עם פתיחה 3 ומן הסתם לא הסבירו לה כלום ... היא חשבה שזה "רק מזרז" ואמרו לה שאין לה ברירה וכשנכנסים ישר לחדר לידה ישר שמים לאישה זירוז ...אולי זה באמת תלוי על בן אדם שנופלים אבל בכל מקרה זה לא תקין להגיד ככה.

חברה השניה שלי ילדה בבילינסון לפני חצי שנה ואז כבר החתימו אותה על טופס הסכמה לזירוז (אצל חברה ראשונה לא היה שום טופס כזה) והיא שאלה אם היא לא חומת אז מה ? אז אמרו שאז לא ישימו לה כי אין הסכמה בכתב ... זה היה חד משמעיתית טופס על זירוז ולא על אפידורל (גם לזה מן הסתם יש טופס) ...

אז אולי השתנה משהו בנוגע למדיניות הזירוזים האלה ועכשיו חייבים שאישה תחתום .. אני מאמינה שלכל טופס יש סיבה מאוד רצינית וכנראה "קרה מקרה" שעכשיו הם מחתימים כדי שלא יבוא אליהם בטענות ותביעות ...
  • לא ילדתי שם, אבל יש לי חברה שילדה פעמיים שם והייתה מרוצה גם מצוות חדר הלידה וגם ממחלקת היולדות. שתהיה לך לידה קלה וטובה!

• אני ילדתי בבלינסון.
    אותי יילד מיילד זכר, שמו איציק דוד, היה מקסים והייתה לי חווית לידה מעולה!

• קרן שכחתי לציין את האוכל שגם טעים וגם נכון מביאים מה שאת צזמינה עד המיטה...ובבוקר יש קפה ומאפה
  • קרן שכחתי לציין את האוכל שגם טעים וגם נכון מביאים מה שאת צזמינה עד המיטה...ובבוקר יש קפה ומאפה
  • ב"ה

Lady צודקת אכן יש גבר מיילד בשם איציק בבלינסון- הוא יילד אותי בלידה האחרונה והוא פשוט מדהים

• ילדתי את שלושתם בבלינסון והיה לי מצויין!!!
    וגם אותי כמעט יילד איציק בלידה השנייה, אבל ילדתי חצי שעה אחרי שהתחלפו המשמרות! חבל כי הוא מדהים!!!

ורציתי להגיד לך שלכל אחת דעה שונה, משום מה ובלי סיבה בכלל אני לא אוהבת את "מאיר" בכפר סבא, שמעתי דברים מאוד טובים וגם פחות, אין מה לעשות, צריך לגלות לבד.

רותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה