עזרה בבקשה:)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן..
    חייבת את עזרתכן! אני בהריון ראשון, אתמול בלילה הייתי במיון יולדות (אני שבוע 36+3)
    והיה לי צירים מוקדמים אך עדיין לא צירי לידה,וללא פתיחה כלל. שיחררו אותי הביתה והיום בבוקר קמתי וראיתי הפרשה חומה קטנה (סליחה מראש על התיאור). מה זה אומר? הלידה מתקרבת או שאין לזה כל משמעות להפרשה הזו?

תודה והמשך שבוע מעולה:)
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אולי זה חלק מהפקק הרירי? הוא כבר יצא?
    תבדקי אולי עם אחיות בטלפון אם אין לך אופציה לפנות עכשיו לרופא... לא נוראה לי שכדאי לך לרוץ עוד פעם למיון אחרי אתמול....
    בהצלחה ותעדכני!

• בהחלט הלידה מתקרבת.
    יכול להיות שזו התחלה של יציאת הפקק הרירי.
  • יכול להיות שזה באמת הפקק הרירי

• היי מותק של כולם:) תודה על התגובה המהירה.
    המוקד של האחיות כבר רבע שעה בהמתנה אז התייאשתי:( ובגלל שממש אין לי כוחות ללכת שוב למיון ולהתייבש שם 5 שעות.. למרות שזו הפרשה ממש מזערית אני שואלת כאן..
  • תודה ענקית לכל המגיבות, אין על הפורום הזה!
    מאחלת גם לעצמי שהלידה מתקרבת.. כבר קשה לסחוב:)
  • אכן פקק הרירי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה