היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה, אני אמורה לבייץ היום... אבל כבר כמה ימים החזה שלי ממש כואב! בחילות יש לי כבר כמעט חודש+ מעט הקאות כשאני אוכלת הרבה. מריחה מלא דברים מוזרים - כל הזמן זרעע למרות שלא עשינו כלום יום לפני!! פתאום יש לחולצה ריח של ביסלי. הפה שלי יבשש ויש טעם מוזררר. נכון שאני צריכה להפסיק לדמיין ולהתחיל להאמין שאני רק אקלט החודש אם בכלל? אוף:-\ למה זה כל כך קשה? :( מתחילה להאמין שיש בעיה בזרע
10 תגובות
עמוד 1
וגם פיפי בלי סוף :-\ אפילו התעוררתי משינה כי היה לי פיפי - פעמים!! וזה לא קורה אפעםםם
זה קורה לי כל ביוץ..... לחץ נוראי בבטן, התנפחות של הבטן (שנראת בחודש רביעי) פיפי כל רבע שעה, בלילה זה סיוט! וכל חודש אני אומרת לבעלי, זהו, התופעות הגיעו הפעם מוקדם..... וכל פעם זה לא. מקווה שאצלך - תוכלי להגיד שהתופעות של ההריון הגיעו בשבוע 3