היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשישי יש לגאיוש יום הולדת בגנון כבר נסגרתי על העוגה...קוגלהוף ועוד תבנית עגולה קטנה ונעשה שכבות.. אני אכין את זה בחמישי בצהריים...השאלה רק איך לאחסן ?במקפיא?במקרר רגיל? אני לא אוכל לעטוף או לכסות את זה..אז זה לא יצבור ריחות? ומה לגבי הסוכריות שאני אפזר על הקרם? כדאי בשישי בבוקר או לפני כן (תמיד זה נראה קצת רטוב ודהוי על העוגה כששמים יום לפני...כמו מזיע)
תודה
5 תגובות
עמוד 1
אני שמרתי את זה במקרר למטה, לא במקפיא סוכריות תפזרי לפני האירוע כי אחרת זה נמס קצת ....
יצבור ריחות? לא חושבת .... אלא אם יש לך במקרר מאכל עם ריח חזק
כתבת באיזה תבנית, לא כתבת איזו עוגה
מזל טוב!!
כן גם אצלינו סגור בקופסאות..סתם לא יודעת למה נגעלתי מהמחשבה לשים ככה ללא כיסוי..אבל בסדר
וכמובן בכותרת כתבתי..עוגת ברבי... נשגר תמונה אם יצא מוצלח