מנסה להיכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן יש לי כמה שאלות...אני בת 31 והחלטנו אני ובעלי להביא ילד לעולם, החודש הפסקתי גלולות ממה שהבנתי ישנה אפשרות של חוסר ביוץ טבעי, האם עדין יהיה דימום???ואם ביצעתי בדיקה ביוץ במשך כשלושה ימים ברצף כלומר מהתאריך 18/07/2012 עד 19/072012 יצא חיובי וב20/07/2012 לא היה שתיי קווים היה רק אחד, מה שאומר יש ירידה של הורמון ההצהבה,הפסיק הביוץ? או שעדין לי היה בכלל?( כבלתי מחזור ב 06/07/2012)

שאלה 2. במשך כשבוע היו לי הפרשות שקופות וצמיגות והיום ב 20/07/2012 זה הפסיק האם זה מראה על ביוץ שהתחיל או נגמר?
    שאלה נוספת ומביכה חחח אני ובעלי מאוד פעילים מינית וכל יום עושים סקס, אני. שוכבת על גבי כאשר האגן מוגבה ולא זזה חלילה יצא ממני נוזל הזרע( אני ממש רוצה להרות)מתי אני יכולה לדעת אם נקלטתי?
    כמה זמן חיי הזרע בחוף האישה?

בנוסף אני 3 ימים אחרי יש לי סחרחורת קלה וכאבים כמו לפני מחזור האם זה טבעי?
4 תגובות
עמוד 1
  • עניתי לך

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לא יודעת למה
    משום מה אני לא מרגישה נוח ל כך
    אני טסה לחו"ל ב 01/08/2012 ויש לי חרדת טיסה בדרך כלל נותנים ליכדורים והפעם אני לא רוצה לקחת מבלי לדעת אם אני בהריון או לא

מחר יש לי טור לרופא נשים - ניראה מה יהיה שם .

האם זה בכלל אפשרי לדעת כל כך מוקדם ?

זה בלתי אפשרי נכון ?
  • נראה לי מוקדם

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • הגיוני לחלוטין

פשוט חוששת להכניס תרופות - במיראה שאני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה