חומרי ניקוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם מה את מנקה שירותים?

עם מה את מנקה אמבטיות כיורים וכיוצ"ב?

עם מה שוטפת כלים?

עם מה מבשמת את השירותים או לחילופין איך שומרת על ריח נעים בשירותים? האם זה מצליח?

15 תגובות
עמוד 1
  • שירותים : חומצה, אקונומיקה...
    אמבטיות וכיורים: אנטי קאלק הגאוני
    כלים: פיירי
    ריח בשירותים: מנסה כל מני מוצרים כל פעם ... לא פגשתי משהו גאוני עוד... אני אוהבת לשפוך קצת בדין בדלי שאני שוטפת את הרצפה וזה משאיר ריח לאותו יום.
  • עם חומר לשירותים

מה שבמבצע..תמיד זה אריזה של 2 כזו
    כיורים -אסלה(המושב) ברזים -עם מרסס של אקונומיקה ומטלית לחה

שוטפת כלים -עם מה שבמבצע, יש עדיפות לפיירי אבל לא תמיד קונה אותו

מבשמת עם בושם...אלה שקונים בסופר של 10 שקל והוא מרוכז מאוד ואחלה ריח.
    לא זוכרת חברה עכשיו חח..

מה זה האם זה מצליח?? חחחחח...לא תמיד תלוי בגודל החרא ומה אכלנו
    חחחחחח
  • צ' הרגת אותי עם השאלה בסוף
  • עם חומר לשירותים, בעיקר של CIF... הוא הכי טוב בעיניי

אמבטיות וכיורים עם סיליט.....

כלים בד"כ במדיח, לקטנות יש פיירי, ולסירים ומחבתות אסטוניש מטבחים...

בשירותים יש צנצנת עם נרות קטנים של איקאה, עושה אחלה ריח!
  • עם מה את מנקה שירותים?

כלור, כלור כלור ועוד קצת כלור
  • אני משתמשת כמעט להכל (כולל רצפות עם אג'קס ואקונומיקה
    שוטפת כלים בד"כ עם פרי
    אני לא מבשמת את השירותים , אני לא סובלת את המבשמים הם חונקים
  • שיורתים, אבטיות וכיורים רק עם אקונומיקה. לפעמים מוסיפה טיפה סבון כלים להקצפה...
    כל חומר אחר לא מנקה באמת...

שונאת אקונומיקה, אבל אין לה תחליף... או לפחות לא מצאתי אותו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• נושא חביב עלי מאוד !!!!!!!

• הוי זה סקר בול בשבילי..אני חולת נקיון ויש לי ארון של 2 דלתות מהום סנטר מהמם..שייעדתי להיות ארון נעליים...אבל...מלא כולו בחומרי ניקיון מכל הסוגים!!!!! אני כבר הולכת לבדוק בשביל הסקר כי אני בדיוק מנקה....

• גם אני קניתי את הטבליות האלה סתם גימיק לדעתי לא משהו
    אין כמו אקונומיקה !

• שירותים אני מנקה עם אקונומיקה ואנטי קאלק הלבן כנ"ל את הכיור באמבטיה ואת האמבטיה ..

בנוסף לקחתי את המנקה של הטואלט דאק שמצמידים לאסלה מפלסטיק ומילאתי אותי אותו באקונומיקה כך שבכל פעם שמדיחים את המים באסלה בנוסף ךלטואלט דאק הכחול יש גם אקונומיקה
  • עם מה את מנקה שירותים?
    עם oo הירוק

עם מה את מנקה אמבטיות כיורים וכיוצ"ב?
    עם חומץ, יוצא מבריק!!

עם מה שוטפת כלים?
    פיירי הצהוב

עם מה מבשמת את השירותים או לחילופין איך שומרת על ריח נעים בשירותים? האם זה מצליח?
    יש לנו את הדאק החדש שגם מנקה וגם יש לו ריח מעולה כל פעם שמורידים את המים וגם יש לנו את הספריי של איירויק למקרה הצורך, וברור שהחלון בשרותים פתוח כל השנה.

• אני מנקה הכל עם אקונומיקה ונוזל לרצפה ,כל פעם איזה שבמבצע ...
    סבון כלים -מה שבמבצע כרגע פיירי סגול
    טיפ קטן -לריח טוב בשירותים היה לי את הבקבוקון עם הבמבוק ,כשנגמר הריח
    מילאתי עם מרכך כביסה ,מפיץ ריח מדהים ....

• אחרי מקרה שקרה לי כמעט ולא מנקה בבית עם אקונומיקה וכל החרא הזה.שמתי בתוך האסלה אקונומיקה,השארתי לרבע שעה,וכשהתחלתי לנקות,אחרי 10 דקות הפסקתי כמעט לנשום.לא יכולתי לקחת חצי נשימה אפילו.זה עוד קרה לי כשהייתי בארץ.בק"ח רצו לאשפז כי לפי כל הסימנים קיבלתי איזושהי קביעה בריאות.יומיים היה לי קשה לקחת אוויר,כל הלילה אמא שלי הייתה ליידי.מה שאני רוצה להגיד בנות-יש המון דרכים לנקות את הבית ולא להשתגע על אקונומיקה.זה מרעיל את הכל.
    כיור,מטבח,אסלה,אמבטיה,ריצפה-חומץ לבן+מים+אקסטרט לימון(זה ששמים בטחו מכשיר שעושה ריח בבית כשמחממים את השמן.יש בבודי שופ.
    יש אתר PINTERESTתיש שם ה-מ-ו-ן אינפורמציה איך להכין חומרי ניקוי לא מזיקים,כולל אבקות כביסה,למדיח כלים,לשתיפת ריצפות וכ"ד.אם מישהי מעוניינת,אני יכולה לתפרסם פה.

• את האסלה אני מנקה עם אקונומיקה.את הברזים עם תרסיס מסיר אבנית
    לגבי שטיפת כלים זה ל פעם משתנה אין סבון קבוע
    את כל הבית אני מבשמת עם תרסיס של הבית מלון איזזזזזה ריח אני מטורפת עליו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה