היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות, יש לי חברה ממש ממש טובה וקרובה היינו עובדות יחד כמה שנים וכל הזמן קורה שקורים לנו דברים יחד...היא עזבה את העבודה ואני אחריה(זה קרה ממש מזמן) אחכ היא קיבלה הצעת נישואים וקצת אחריה גם אני...התחתנו בהפרש של שבוע אחת מהשניה שזה היה דבר מרגש בפני עצמו...ונחשו מה היא צלצלה עכשיו לספר לי שהיא בהריוןןןןן וואווווו האם זה סימן שגם זה יקרה לנו יחד???? אתן לא מבינות כמה אני מתרגשת בשבילה וכמה אני מצפה לזה בעצמיייי החודש הוא ה-חודש של הבשורות הטובות.... כמובן שעדיין לא קיבלתי מיום חמישי ואין גם סימניםםםםם ואני מקווה שאני יצליח לעמוד עם ההבטחה שלי לא לבדוק עד יום ראשון הבא....משגעת המחשבה להמתין כל-כך הרבה אבל הפחד להתאכז חזק יותר מהרצון לדעת....
מירי
7 תגובות
עמוד 1
הלוואי והחודש זה החודש שלך!! מחזיקה לך אצבעות לבטא מהממתתתת!!!!!!!!!!
ואיי הלוואי :) שיהיה בהצלחה! אני לא הייתי מצליחה להתאפק! כל הכבוד :)
גם אני בחיים לא הייתי מצליחה להתאפק!!!
כל הכבוד והמון המון הצלחה :)
אני לא מליחה להתאפקקקקקק הלוואי ויהיה בי את הכוחחחח בינתיים אני שורדתתתת אבל חושבת על זה שאולי אני יקנה בדיקה בכל זאת???? לא לא לאאאאא חייבת לעמוד במילה שלייי
מירי
היי מירי, אני חושבת שאת יכולה ללכת לבדיקת דם, הרי אם את בהיריון, גם אם עוד מוקדם הבטא תהיה חיובית בשלב הזה... בדיקת היריון בייתית אני קצת פחות ממליצה, כי בה התוצאה יכולה להיות שלילית אפילו אם את בהיריון ואז זה באמת מאכזב.
מחזיקה לך אצבעות! בהצלחה!
אם היית אמורה כבר לקבל אז את יכולה ללכת לעשות בדיקה כבר
מירי כמה שאני מקווה בישבילך אמןןן בע״ה שזה החודש שלך גםםםם!!
אבל דייי ברצינות איך את מסוגלת עד יום ראשון הבא עוד שבועעע!!! חחח את כבר באיחור של 3 ימים !! אני לא הייתי מסוגלת להיתאפק מעל איחור של 5 ימים וזה המקסימום!!!