סקר- מיילד גבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי שבאחד השרשורים קרן רשמה שאותה יילד מיילד.. ידעתי שיש דבר כזה, רק לא האמנתי

25 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא מפריע לי

• זה לא כלכך שונה מרופא....
    אז לא נראה לי שהיתה בעיה אם הוא היה בא כשצריך
    אבל מבחירה הייתי מעדיפה בת.

• אומנם אותי יילדו מיילדות
    אבל מה ההבדל בין רופא נשים למיילד ?
    הרופא נשים שלי מיילד

• מבחינתי זה כמו רופא.
    אם אין לך בעיה שרופא זכר יבדוק אותך למה תהיה בעיה שגבר יילד?
    לי אין בעיה שגבר יילד אותי.
    ההפך נראה לי גבר יהיה יותר רגיש לכל הנושא של הלידה.
  • מה ההבדל מהרופא נשים?
    לא היה מפריע לי
  • גם לי לא מפריע
    בקורס הכנה ללידה היה לנו מדריך מיילד והוא היה ממש מעלף!
  • גם לי לא מפריעה
  • אצלי הייתה מיילדת ומיילד. (בגלל שילדתי תאומים היו צלי תשעה אנשי צוות).
    ודווקא הוא היה מקסים ועזר לי ועודד אותי בזמן הלחיצות ואפילו צחק מהבדיחות שלי בזמן הלחיצות

• לי בלידה השניה היה מיילד גבר והוא היה הרבה יותר נחמד ואדיב מהמיילדת שהיתה לי בלידה הראשונה
    לפני כל צעד שעשה הסביר ושאל ולא לקח החלטות בלי לשתף אותי
  • אני גם יעדיף שלא - אבל אם יהיה לא יפריע לי אני כ"כ עסוקה בעצמי ובכאבים שלי שלא אכפת לי מה הולך סביבי

• אני חושבת כמו מיכל

• מה ההבדל בין רופא גבר למיילד???
  • לא רואה בזה בעיה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• זה כמו רופא
    לא חושבת שתהיה לי בעיה עם זה

• לא.
    בעלי היה רוצח אותי ואותו
  • אין לי בעיה שיילד אותי זכר.
    גם אני כמו ליבי חושבת שהם יותר רגישים ועדינים בקטע הזה.

ואני אוסיף עוד שריטה שלי, שאני רואה שלגברים יש אינטרסים ליהיות גניקולוגים טובים,
    כי בסהכ הם זקוקים למה שהם מטפלים בו.
    נשים...מה נשים? איזה ראש מעוות יכול ליהיות להן? יתחילו להשוות כל מיני דברים ולעשות דווקא ולא להתחשב...אני מפחדת מזה חחחח (הרי בטבע אנחנו בתחרות על גברים, אז למה שלא תשבש לי איזה משהו? היא תתיחס אלי יפה רק אם היא תרגיש עליונות עלי, וזה תלוי רק בביטחון העצמי שלה המוסתר.
  • מיצי ידוע שגברים הרסה יותר עדינים אלינו... תמיד מתנצלים ונשים יותר רעות אחת לשניה..
    ואת זה אני זוכרת מהלידה של רז. כשהרופא בדק לי פתיחה כאב לי אבל לא ברמות מטורפות והוא ביקש מיליון פעם סליחה.. כשאחת המיילדות בדקה לי פתיחה היא כמעט הוציאה לי את הגרון החוצה

• אצלינו יש רשימה של 50 רופאי נשים ו2 רופאות.
    בהריון הראשון רציתי אישה וראיתי ד״ר שלוה ספיר (או משהו בסגנון) ושמחתי שסוף סוף מצאתי רופאת נשים ומסתבר שזה היה גבר. עכשיו באתר שמו גם ציור של גבר או אישה ליתר ביטחון.
    לי לא משנה גבר או אישה העיקר שיעשה את העבודה בצורה הכי טובה שאפשר.
  • תראי עד היום היו לי רק רופאי נשים
    ובהריון של רז בגלל הרעלת בדקו אותי עשרות רופאים שונים

• אני אני אני!!!
    אומנם הוא לא הספיק להוליד אותי כי ילדתי חצי שעה אחרי שהמשמרת שלו התחלפה, אבל הוא ליווה אותי מהכניסה לחדר לידה עד שהחליפה אותו המיילדת שילדה אותי.

הוא הכי חמוד, מקסים, רגיש, כשהלכתי ללדת את נווה, שמעתי אותו מעבר לדלת איך הוא מעודד את הנשים ללחוץ וזה היה כל כך מרגש, ממש גרם לי לבכות!!!

אז לשאלה שלך לא, לא מפריע לי.
    רותי
  • בלידה הראשונה שלי יילד אותי גבר ותאמת הוא היה יותר סובלני ויותר קשוב ואכפתי מהמיילדת שיילדה אותי בשי-אל

• אני ם חושבת שגבר יותר מתחשב כזה מאישה
    אבל זה בגלל שהוא לא יודע באמת איך זה מרגיש ומה אשה עוברת
    אז לכן אני מעדיפה מיילדת
    לא בגלל סיבה עקרונית
    מבחינת מקצועיות 50 50

• אמרתי, אבל אומר שוב:

איציק דוד המלך!!!

• ב"ה

תראי חמודה שלי!! אני אחת מאוד ביישנית

• לא מפריעה לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה