אז בנות..עדכון אחרי הרופא נשים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

בנות..אז הייתי אצל הרופא נשים..
    הוא ראה את הבדיקת זרע של בעלי..ואמר שכנראה יש לו זיהום,דלקת והוא הביא לו אניביוטיקה ל10 ימים...
    הוא אמר שיש גם בעיה קטנה עם מבנה הזרע..יש לו 3% תקינים שצריך להיות 4%
    שאלתי אותו אם יש סיוכי עם זרע כזה להיכנס להריון...והוא ממש עודד אותי שאמר"ברור,יש לו ספירה גבוהה מאוד...." חחח אבל כנראה שצטרך לעבור טיפול..
    ככל הנראה חודש הבא בעלי יעבור השבחת זרע..
    ואני צריכה לעשות צילום רחם...ואז הזרעה...ממנה כנראה לא יהיה מנוס....
    מישהי כן עברה אי פעם צילום רחם?? זה כואב????
    ומה זה תהליך ההזרעה הזה???

מצד אחד אני ממש מאוכזבת...אך מצד שני...שמחה-סופסופ הבנו מה הבעיה ובע"ה חודש הבא נתחיל בטיפול...
    אני כבר מחכה לזה בקוצר רוח..חחח פעם ראשונה שאני מחכה לווסתתת
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
13 תגובות
עמוד 1
  • יופי, חיכיתי לבשורות טובות ממך, בע"ה תהייה הצלחה במהרה......

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה רבה פניונוששש....
  • מאמי יהיה בסדר בעזרת השם -חברה שלי נקלטה בעזרת הזרעה ועכשיו היא כבר בשבוע 18 ,אז שיהיה בהצלחה ,אני לא עברתי צילום רחם ,אבל עברתי היסטרוסקופיה - גם בדיקה לא נעימה וגם כואבת אבל אפשר לסבול,בטח עוד מעט יענו בנות שעברו צילום רחם.

• הי,
    קודם בהצלחה בדרך החדשה! נכון נחמד שלפחות את יודעת מה קורה?!
    הזרעה לא עברתי (דלגנו על זה...) אבל צילום רחם כן, וזו בדיקה ממש פשוטה לוקחת כמה דקות וזהו, מכניסים לך עם צינורית חומר שמראה את האיברים הפנימיים בצילום (לא זוכרת את שמו....) בזמן שהחומר קצת נכנס לגוף יש קצת לחץ או כאב קל (הבנתי שיש בנות שזה כאב להן) מניסיון שלי שלי היה הכל בסדר חוץ מחצוצרה חסומה, זה לחץ משהו כמו 30 שניות וזהו, באמת שטויות, אפשר לקחת כדור נגד כאבים לפני כן. זו בדיקה טובה, שבסוף מקבלים גם דיסק לבית עם הצילומים, שאפשר להראות לרופא, או כמו שאצלי אמרו לשים מוזיקה ולראות בתור קליפ דפוק על המחשב.
    המון הבצלחה!
  • קודם זה ממש משמח להבין מה בידיוק הייתה הבעיה ושיש תוכנית מסודרת ואתם וודעים לקראת מה אתם הולכים זה מצויין .. ככה מתחילים לראות אור בקצה המנהרה..
    אני לא עברתי צילום רחם ולכן יודעת רק להגיד לך שזו בדיקה שהמון בנות עושות וזו בדיקה יחסית פשוטה... לגבי הזרעה במידה ואת רוצה באמת פרטים מדוייקים ושיסבירו לך את כול התהליך תשאלי בפורום פוריות בטוחה שיעזרו לך ...
    מאחלת לך המון בהצלחה בע״ה כבר בטיפול הראשון!
  • היי אני עברתי צילום רחם, לקחתי 2 נורופן לפני היה ממש קליל וכלל לא כאב כמו שהבהילו אותי..
    בהצלחה אין לך מה לפחד!
  • מאחלת לך בהצלחה להמשך הדרך.....
  • וואי תודה רבה נשמות..הרגעתם אותי מאוד!!!

מתי בדיוק אני צריכה לשתות את הכדורים לכאב?? כמה זמן לפני??

יאללהה אני מחכה כבר לעבור את הסיוט הזה!!! ולהיות אחרי ההזרעה...עוד חודש מעכשיו...לא קל בכללל לחכותת!!!!
  • קודם כל שיהיה ברור שבגדול המצב של בעלך לא נורא זה ממש גבולי
    שנית אני עברתי צילום רחם השד לא כזה נורא
    אני עשיתי אצל טוננגרייך דניאל בפתח תקווה הוא מקבל דרך הכללית פשוט מדהים ....תקחי משכך כאבים כמו נורופן וחבריו לפני
    בהצלחה בשורות טובות אממממממן
  • מחזיקה לך אצבעות אוהבת את האופטימיות שלך !!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• חחחחח רעותי בלעדיכן לא נראה לי שהייתי כ״כ אופטימית!!אתן עוזרות לי בלפרוק את כל העול הזה של הבדיקות!!וחוץ מזה אם לא נהיה אופטימים ורגועים בחייםםם זה לא ילך לנו....בע״ה אני מאמינה שסה יקרה בקרוב!!לכולן!!!
  • מאמי אני רואה בזה בשורות טובות כי סופסוף עלית על הבעיה עכשיו הדרך תהיה הרבה יותר קצרה ובזכות הקב״ה עוד החודש!!!
  • חסידההה הלוואיייי מהפה שלך לבורא עולם!!יאללה תדביקי אותנווו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה