לכל הבשלניות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה כוסות קמח זה חצי קילו - בהנחה שאני משתמשת בכוסות חד פעמי?

13 תגובות
עמוד 1
  • תעזרי בזה:

אבל פה לדעתי הכוונה בכוסות רגילות ולא חד פעמיות (200 סיסי)

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/16899649.doc

http://geekinthekitchen.wordpress.com/2008/10/28/tables/

• בערך 8 כוסות זה קילו קמח

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

• ובכלל אני ממליצה לך לקנות כוס מדידה (אני קניתי בחנות של קרין גורן אבל יש בכל מקום) - אצלי יש מדידה להכל, נוזל, סוכר, קמח - מה שתרצי בקיצור

• סיון הסתבכתי עם הטבלאות שצרפת - אני חייבת לקנות כוסות מדידה את יודעת איפה יש במעלה אדומים??

לא יכול להיות שחצי קילו בכוסות חד פעמי זה 4 כוסות

מישהי אולי כן יודעת?

• שלוש כוסות וחצי (רגילות של 200 מ"ל)

• מטומטמת שכמותי
  • תאמיני לי אם הייתי רואה לפני הייתי מודדת לך כי גם אני הכנתי פיצה עכשיו עם חצי קילו.
    עכשיו תקשיבי בכיכר היהלום יש חנות הכל ב-2 שקל - שם יש לך גם כל מיני דברים למטבח אז אני מאמינה שיש כלי מדידה.
    כמו כן בקניון יש אייס או הום סנטר או משהו בסגנון אז בטוחחחחח יש שם - ויש בקומה השניה ששת גם שם בטוח יש.
    ולשאלתך אם התכוונת לשאול אז ככר היהלום זה מצד ימין לקניון, אי אפשר לפספס

• ממי למה הסתבכת?
    כוס רגילה פשוטה היא 200 סיסי
    כל כוס זה 140 גרם קמח.
    אז אם את צריכה חצי קילו קמח זה בערך 3 כוסות ו-3/4 - שוב אני מדברת על כוסות של 200 סיסי

• סיון תודה מאמי

• אין לך פשוט חבילה שלמה?

• שאלה טובה
    נשבעת לך אין לי מושג
    ואת לא מבינה כמה אנשים רוצים להיפגש איתי בפעם הבאה שאני בירושלים חחחחחח - הזוי

• בכוס חד פעמית (פלסטיק לא נייר) יש כ 100 גרם
  • יסמין
    יש כמה גדלים של כוסות חד פעמיות, כשאני בדקתי בפעם האחרונה בכוסות שהיו לי בבית, היו לי 8 כוסות.
    לא הייתי כותבת לך סתם ניחוש... אל תשללי תשובות של אחרים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה