מעצבנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבעלי ולי יש המון ביטוחים , אנחנו משלמים המוווון כסף. החלטנו אחרי חישובי סדרי עדיפויות בימים קשים אלה שאנחנו מבטלים חלק מהם.
    היום התקשרה אלי בחורה שעובדת בחברת ביטוח ושאלה מדוע אנחנו מעוניינים לבטל . אמרתי לה שיש לנו את הסיבות האישיות לנו ושאכן אני חתומה על המסמך ביטול ו-שיבטלו ! היא שאלה פעם נוספת "אבל למה ?" עניתי לה שוב "יש לי את הסיבות שלי" ואז היא אומרת לי "ואם חלילה יקרה משהו אז .... מה יהיה ? "
7 תגובות
עמוד 1
  • אוי, אני שונאת את החפירות האלה של "למה את רוצה להתנתק?" "אולי נשכנע אותך להישאר" וכו'
  • עזבי אותך... מה את מתייחסת!

לפעמים עובדים שם סטודנטים שאין להם יותר מידי ברירות והם אמורים לקבל כסף על כל "שימור"... אז הם מנסים את מזלם גם עם הערות מטופשות...

כשהייתי סטודנטית נאלצתי לעבוד בחברת ביטוח בסגנון הזה. זה היה הסיוט של החיים שלי! תוך 3 ימי ניסיון נעלמתי!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• זאת חוצפה ממדרגה ראשונה!!!!!!!!!

לפני כמה זמן שמעתי ברדיו בחורה שהתקשרה בגלל אחת הפירסומות של ביטוח בריאות כלשהו שמשתמע בפירסומת שמי שלא עושה ביטוח כזה מפקיר את משפחתו וקרוביו. היא אמרה שיש לה קרוב חולה סרטן (אח אמא אבא משהו קרוב) ושזה חוצפה שהם מנגנים על הרגש! הרי ידוע לכולנו שהכל זה כדי לגלגל כספים ולא כי אכפת להם ממישהו מאיתנו

• אוףףףף תמיד הם חופרים מעצבנים

• [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה