בנות...מצטרפת לטיפולי פוריות....שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות...אני חדשה בכל הקשור לטיפולי פוריות..
    אני בועלי מנסים כבר שנה וחצי להיכנס להריון..עשיתי בדיקת פרופיל הורמנלי שיצא תקין ועברתי שני סבבים של טיפולי איקלומין....שלא צלחו..
    בעלי עשה בדיקת זרע-בו נמצא שיש לו מורפולוגיה נמוכה(מבנה תאי הזרע התקינים אחוז במקום ארבע ומעלה..) ויש לו זיהום(10 מילון כדורים לבנים במקום מילון ומטה
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
12 תגובות
עמוד 1
  • ראשית ברוכה הבאה לזמן קצר...

את חייבת להירגע, אין מה להיות בלחץ, הרבה בנות נקלטו מהזרעה... אני אישית ישר עברתי להפריות וגם שם השד בכלל לא נורא...

בכל מקרה ממה שאת מספרת ידוע שאם יש איזה שהוא זיהום המורפולוגיה יוצאת לא תקינה בגלל הזיהום (זה בד"כ אם הגבר היה חולה או משהו כזה) ואז אחרי 3 חודשים הזרע חוזר למצב הרגיל... אממה זה שאם מנסים שנה + ולא מצליחים מדרבן רופאים להעביר אתכם לשלב ב'.. הזרעותתתת ...
    בכל מקרה אל תפחדי זה ממש שטויות (לי לא כאב בכלל גם כשזה היה הפריה) ובסוף כשנקלטים ובטח כשרואים את האוצר אצלך בידיים שוכחים הכל....

ב ה צ ל ח ה
  • שוששה תודה רבה על המענה...
    אי צריכה לעשות צילום רחם ואני משש מפחדת..קראתי שזה כואב וזה עלול לגרום לדימומים..

עשית פעם צלום רחם??

וואי איך שאני מחכה לאוצר הזה שיגיע כבר..
  • קודם כל להירגע.. אין לך ממה לחשוש זה הליך שכולנו עברנו כאן והוא פשוט לחלוטין ולא כואב ולא כלום!!

דבר שני אני אתקן אותך וסלחי לי אבל אני ריאלית ואני לא ינסה לייפות את האמת..
    מורפולגיה 1 אחוז זה לא טוב.. מתחת ל-4 אחוז זה נחשב חמור
    אבל הנורמל של זרע טוב צריך להיות מעל 14 אחוז
    מתוך כל המיליוני זרעים של בעלך רק אחוז אחד כרגע מסוגל לחדור ביצית (הוא כביכול מספיק "חד" כדי להיכנס אליה)
    אבל הזרע גם יכול להשתפר (לא פלאים) בבדיקה הבאה בגלל הזיהום..
    צילום רחם זה לא כ"כ נעים אבל גם לא נורא בכלל..
    הזרעות , את לא תרגישי את זה בכלל..

המון בהצלחה ומקווה שתתבשרי בהריון המיוחל בקרוב מאוד!!
  • לא עשיתי בגלל שבניתוח כבר הבינו שהחצוצרות סתומות, אבל ממה ששמעתי אם אין סתימה זה לא כואב בכלל ואם יש אז כואב מעט כמה דקות אבל אז הסיכויים להיקלט באותו חודש ענקיים.... 
  • היי "מצפים לבואך" ברוכה המצטרפת לזמן סופר קצר אמן!!!
    אז ככה לגבי הצילום רחם אני חששתי כמוך וקראתי מלא חומר על זה כמו מטורפת כשהגעתי לבדיקה ברמת גן חשבתי שאני מתעלפת עוד בכניסה (כי השיטה בה הם מקבלים את הבנות קצת מטורפת בעיניי) לבדיקה הבדיקה היא מאוד אישית יקירתי היו בנות שכאב להן והיו בנות שזה עבר להן דיי בקלות אבל אני חייבת להגיד שהרוב יצאו מחוייכות והבינו שהשד לא כל כך נורא , לי אישית זה לא כאב בכלל אבל זו בהחלט לא בדיקה כייפית אבל ברגע שיצאת ממנה את תרגישי מצויין ועדיין קחי לך יום חופש אם בא לך לפנק את עצמך בכל זאת עברת בדיקה פולשנית.
    איני מבינה בנושא הזרע אבל ההזרעות עצמן בכלל לא כואבות ואין לך מה לחשוש מהן זאת אומרת שכרגע נושא צילום הרחם והטיפול בזרע אלא הנושאים הקריטיים צילום רחם זה 5 דקות ונגמר וזרע גם בו יטפלו ובעזרת השם במהרה תהיי בהריון בהקדם וזה ישכיח הכל הכל.
    דבר נוסף שממש חשוב לי להגיד לך, זה שאת בלחץ זה הכי טבעי בעולם !!! שלא תרגישי שאת מטורפת בגלל זה או שיגידו לך אההה שטויות אני תמיד אומרת שאנחנו ממש גיבורות ... ודרך אגב אצלי הזרעה לא עזרה עברתי לIVF
    בהצלחה!!!!
  • קודם כל קבלי חיבוק גדול,
    אני זוכרת שקיבלנו את הבשורה שנצטרך טיפולים,
    זה שוק לא קטן....
    מותר להצטער קצת וגם לבכות,
    אבל באמת שאין לך מה להיות לחוצה,
    כי אולי יקח קצת זמן, אבל בסוף גם אתם תיהיו בהריון,
    אני שמחה לבשר לך שלמרות הבעיה הקשה בזרע,
    קל מאוד לטפל בבעיות פוריות מהסוג הזה (כשרק הגבר הוא הבעיה),
    הבעיות היותר רציניות הן כשלבחורה יש בעיות....
    אז אולי תעשו כמה הזרעות ותצליחו (1 מכל 6 הזרעות מצליחה)...
    ואולי תגיעו אח"כ להפריה שם הסיכוי כבר גדול יותר, כי מכניסים לך לרחם עובר בן כמה ימים....וכל שעליו לעשות זה להשתרש.

לגבי הזרעות....בגדול, זהו תהליך בו מנקים את הזרעים הפגומים מנוזל הזרע, משאירים את הטובים, ומכניסים את הנוזל הזה לרחם שלך....
    ההכנסה עצמה היא כמו בדיקה גיניקולוגית, את שוכבת עם רגלים פתוחות, הרופא מרחיב את הפתח עם המכשיר הרגיל שוודאי פגשת בבדיקות גינוקולוגיות אחרות,
    ומכניס בעזרת צינורית את הנוזל לרחם....
    אח"כ שוכבים מספר דקות על הכיסא, ומתפללים שזה יצליח...
    מכאן והלאה זה כמו סקס רגיל... הזרע צריך להגיע לחצוצרה, לפגוש שם את הביצית, להפרות אותה.....ואז לנדוד כביצית מופרת חזרה לרחם להשתרשרות....
    נחזיק לך אצבעות שתצליחי בהזרעות,
    ואם לא יצליח תעברו להפריה....
    מה שמשנה זה שבסוף בובה תיהי בהריון!!!! אני מבטיחה לך!!!
    בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בוקר טוב,

קודם כל שיהיה לך פה שיהות קצרה מאוד
    לגבי הזרעה זה לא נורא בכלל כמו בדיקה גניקולוגית רגילה. לא כואב ויש הרבה שזה מצליח להם.
    ולגבי צילום רחם תקחי לפני אדוויל/ נורופן או כל כדור נגד כאבים אני מכירה המון בנות שאחרי שעשו צילום רחם הן ישר נקלטו ....
    שיהיה לך המון בהצלחה
  • הבנתי!!! תודה רבהרבה בנותת!!!אתן מקסימותתתת!!!

נקווה לבשורות טובות!! והלוואי שנעבור את זה אחרי פעם אחת!!
  • שלחתי לך מייל :)
  • מצפים לבואך!!!
    תקשיבי,
    יש בעיה בזרע. נקודה,
    אני אומרת לך שלטובתך, אין לך מה להתעסק בהאם זו בעיה חמורה,
    או חמורה מאוד, או קלה....עיזבי אותך....
    לכי על מה שהרופא ממליץ לך ותיהי חיובית....
    ככל שתרבי לחשוב כמה זה חמור, וכמה "אני" מסכנה....
    כך תיהי שלילית, ולחץ לא עוזר!!!!
    אני אומרת לך את זה מאיכפתיות ודאגה!!!
    ודרך אגב, אם הופנתם קודם להזרעות, כנראה שזה לא כזה חמור,
    אחרת היו מפנים אתכם ישר להפריות....
    יאלה...להיות אופטימיים, ולא להתעסק בשטויות!!!
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• צודקותתת!!!יאללה להישאר רגועההה!!עוד חודש מעכשיו נתחיל את הטיפול בע״ה!!!תודה רבה על העזרה ועל קבלת הפנים!!יאללה בע״ה שיצליח לכולנוווו!!
  • מחזיקה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה