שאלת יוגורטים ומעדנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלי,

אני קראתי שמותר לתת יוגורט מגיל 9 חודשים...

נועה עושה בעיות עם אוכל ואני מנסה למצוא דברים שתאכל.

האם לדעתכן אני יכולה לנסות כבר עכשיו יוגורטים רגילים של ביו ולא לחכות?

היא אוכלת פירות טוב ודייסות אבל לא מוכנה לירקות שלא נדבר על בשר. הייתה תקופה של חודש שהיא אכלה טוב מרק ירקות אבל עכשיו הפסיקה ואני מנסה לגוון לה את האוכל.

אז אפשר לנסות יוגורט ביו?

תודה מראש
4 תגובות
עמוד 1
  • מעדן זה לא תחליף לבשר - תתני לה ביצה, אבוקדו
    אני לא יודעת למה אומרים רק מגיל 9 חודשים, אני הלכתי בקטע הזה לפי הספר ובאמת התחלתי רק בגיל 9 חודשים

• היא ממש עוד מעט בת 8 חודשים, זה לא שהיא בת חצי שנה
    אני התחלתי לתת בגיל 7 וחצי חודשים יוגורטים ביו כי גם הבת שלי עד היום מאוד בעייתית עם אוכל ובקושי אוכלת אפילו מטרנה..

• גם אני חושבת שזה בסדר לתת...
    תנסי מעדנים מעורבבים עם גבינה.... ככה אני עושה....

אבל צריך גם ברזל שיש בבשר וגם את הויטמינים של הירקות.
    אולי תתבלי לה?
    או אוכל שהוא מרוסק ולא טחון?

• תודה אהובות!

סיון בובה זה לא במקום אלא בנוסף עד שתתרגל כי היא עד לא מזמן אכלה ירקות טוב ועכשיו לא רוצה. בשר לא רצתה מלכתחילה. אני לא מוותרת ומנסה כל שבוע מחדש...

אורטל תודה היא עוד מעט בת שמונה וחצי חודשים ולא שבע וחצי אז אני אנסה.

מיכלי! תודה אהובה אני באמת אנסה לגבי מרוסק היא לא רוצה. ..

תודה על העזרה בנות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה