היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סבלתי מכאבים ולחצים בבטן תחתונה.... מזל שאני פרסונל אז לא חיכיתי כלל כי המיון היה מפוצץ! עשו אולטרסאונד, אורך צוואר ואפילו מוניטור (עוזר שהרופאה שלי מנהלת שם את אחת המחלקות). הכל תקין תודה לאל ושוחררתי הביתה.
החרדות האלה.... איך אני עוברת את ההריון הזה בשפיות?!
ברוך השם שהכל בסדר ואין סיבה שלא יהיה! את חייבת להשתדל לחשוב רק מחשבות חיוביות! הפעם הכל יהיה אחרת מתוקה
אני כבר רואה את עצמצי משגעת את הבנות בפורום בעוד כמה חודשים עם אותה שאלה בדיוק... יהיה בסדר מאמי, הפעם יהיה סוף שמח !!!!! אולי כדאי לשקול שמירת הריון משבוע כלשהו? תתיעצי עם הרופא שלך..
חושבת רק מחשבות חיוביות אני תמיד אומרת להורים של ילדים שאני עובדת איתם שנכנסו להריון לחשוב חיובי כי הברק לא מכה באותו מקום פעמיים
גולי לצערנו נכוחנו בפורום שלנו שזה לא תמיד נכון אבל אני כן מאמינה בחשיבות של מחשבות חיוביות ולכולנו יש כאלה עבורך - אני בטוחה שיהיה טוב
מצטרפת למה שהבנות כתבו
שמרית יפה שלי הפעם הכל יהיה אחרת!! ויודעת איך את מעבירה את החרדות האלה? את קובעת איתי להשבוע ואנחנו יושבות על כוס נס איפשהו ואני מבטיחה לך שאני אעשה הההכככללל כדי להעביר לך אותן עד כמה שאפשר