עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם ,
    חדשה באתר , זקוקה לעצה ותמיכה ,

מקום העבודה שלי מאוד לא מכבד את ההריון שלי והיום אחד הממונים עלי הרגיש בנוח לצרוח את נשמתו עלי ולאיים עלי בפיטורים למרות שאני בשליש האחרון ..
    ואחת הממונות האחרת ( שגם היא בהריון ) מתנהגת בצורה מאוד דומה ..

אני נואשת מאוד ואני גם יודעת שהדבר שהם הכי היו רוצים זה שאני אתפטר ואעשה להם עבודה קלה ( תבינו שאני במשרה בכירה ובחיים לא חשבתי שזה יהיה היחס ואמרתי לעצמי שאני "אעביר" את החודשים הללו גם אם היחס יהיה מגעיל אבל זה פשוט לא עובר)

4 תגובות
עמוד 1
  • היי, ברוכה הבאה והמשך הריון קל ותקין

• שלום חמודה, וברוכה הבאה. המשך הריון קל, לידה קלה ובידיים מלאות
  • תודה על התמיכהה

אני בשבוע 30 יש עוד זמן לסבול עד הלידה
    מקום העבודה שלי הוא חברה בנפילה מאז ינואר 2012 עם צניחת המשק , מאז הפיטורים חוגגים והתנאים הולכים ונשחקים , מרתיח אותי שאני נלחמת עבור כל העובדים שלי ויש לי במחלקה 5 נשים בהריון בעוד שאלי מתייחסים בצורה ההפוכה

אני שומעת מנשים רבות על יחס דומה והסיבה שאצלי זה יותר חמור כי אני חושבת שהממונים שלי לא ציפו שאהיה בהריון בגיל צעיר וחשבו שאהיה סוס עבודה לתקופה ארוכה

מצד אחד אני חוששת מהלידה ומצד שני אני מתה שהימים כבר יעברו !
  • אל תדאגי, הזמן יעבור כמו כל דבר בחיים, בין אם תרצי או לא....
    המצב באמת קשה ואין הרבה מה לעשות, אבל חייבים איכשהו לעבור את זה כי אם תישברי תצטערי על זה כל הזמן וחבל...
    מאחלת לך הרבה כוחות וסבלנות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה