שקט כאן מידי אזזזזזזז סקר קטן על..... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי מנוי לכלום, פעם היה לי מנוי ללהיות הורים אבל הם עשו לי קטע לא טוב ולא המשכתי עם המנוי, אני דווקא מאוד אהבתי את המגזין!!!
רותי
זה מה שיעיר את הפורום?!?!? נו באמת...
זה בדיוק מה שקרה לנו עם להיות הורים, היה לי מנוי לשלוש שנים (דווקא את המתנה לקחתי - אופנוע ממונע ) ואחרי שנתיים וחצי הפסיקו לשלוח בלי להודיע, כשהתקשרתי אמרו לי שהחברה פשטה רגל והם בכלל עשו לי טובה שהם שלחו לי עוד כמה חוברות, ממש התעצבנתי והחלטתי שיותר אני לא עושה מנוי. מידי פעם היו מתקשרים מהחברה ,להזמין" אותי עד שביקשתי מהם
ואיייי פיתוש ורותי, באמת מבאס הקטע שהיה לכן איתם
גם לי היה מנוי למישפחה טובה כמו רותי ועמית אבל קיבלנו באמת אופנוע נחמד ואחריי 3 פעמים שקיבלתי את העיתון הם פשטו רגל ופניתי לישרארכאט והפסיקו לי את התשלומים למזלי זה היה בהתחלה ממש
כשהייתי סטודנטית, הייתי מחכה למבצעים של שבוע הספר והייתי עושה מנוי לידיעות/מעריב אבל רק לתקפות המבצע
ממש לא! כילדה היה לי דבר לילדים ואח"כ מעריב לנוער שהייתי קוראת בדבקות כל שבוע במשך 4 או 5 שנים. היום יש הכל ברשת, לא רואה סיבה לרכוש.... גם את עיתון השבת שהיינו קונים הפסקנו ולוקחים ישראל היום (למרות היותו עיתונו של ביבי) רק בשביל הסודוקו.