היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה זמן לקח לך להיכנס להריון ראשון/שני/ וכן הלאה..? האם היה טבעי או לא?
22 תגובות
עמוד 1
עם נהוראי - שנה+
ההריון שלי - הראשון והיחיד - חודשיים אחרי שהתחלתי לנסות
הריון ראשון אחרי שלושה חודשים (שתי מחזורים) אחרי שהפסקתי עם הגלולות. הריון שני הפסקתי גלולות, חיכיתי למחזור ובמקום קיבלתי את יונתן. בהריון השלישי לקח לנו שמונה חודשים שהרגישו כמו נצח!!! שלושתם טבעי
רותי
זאת הפעם המיליון שעושים את הסקר הזה
אני לא לקחתי גלולות ונכנסתי להריון 3 חודשים מהחתונה ספונטני וטבעי
נקלטתי טבעי בחודש השני לניסיון ומקווה שגם בהריון הבא יהיה כך
הריון ראשון נקלטתי טבעי בחודש הראשון ההריון היה מחוץ לרחם [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
הריון ראשון שלוש שנים בדיוק אני לא ככ מאמינה שאני רושמת את זה
הריון ראשון אחרי חמישה חודשים שהסתיימה בהפלה הריון עם תאיר שנתיים לאחר מ״ס ניסיונות הזרעה
ב"ה
הריון ראשון 10 חודשים לאחר החתונה,טבעי.... הריון שני 9 חודשים לאחר שהפסקתי גלולות ונגמר בהפלה בשבוע 5
הריון ראשון לאחר שנה (עם מנה אחת של איקקלומין) הריון שני - על הנסיון הראשון הריון שלישי - בהפתעה אחרי פוסטינור
הריון ראשון אחרי חודש מהפסקת גלולות הריון שני שנה - התחלנו טיפולי הזרעות ואיקולומין אבל בסוף נקלט טבעי בחודש שהחלתנו שלא מנסים יותר
הריון ראשון בערך 7-8 חודשים הריון שני חודשיים אחרי הגלולות
ההריון הראשון לא היה מתוכנן.. ההריון הזה 6-7 חודשים אחרי גלולות.. [/center] ]
חודש וחצי אחרי שהכרתי את בעלי נכנסתי להריון של שמואל- מיד בניסיון הראשון. שבעה שבועות אחרי הלידה של שמואל נכנסתי להיריון של גליה. רק עם שחם לקח קצת זמן- ניסיתי מיד אחרי המחזור הראשון אחרי הלידה של גליה- אבל רק שהיא היתה בת ארבעה חודשים נקלטתי להיריון של שחם. השבוע זה הזמן לנסות לעבוד על ההיריון הרביעי- מקווה שנצליח בניסיון הראשון.
בהריון הראשון- חודשיים וחצי אחרי חתונה בשני-4 חודשים קצת בהפתעה
הריון של תמיר אחרי 6 נסיונות ההריון הנוכחי בניסיון השלישי
הריון ראשון - בניסיון הראשון. טבעי.
הריון ראשון שלושה חודשים פלוס מינוס ]
הריון ראשון 8 חודשים, ועכשיו מנסה כבר 3 חודשים (מקווה לבשר לכם החודש על הצלחה