סקר - מתי יצאתן לחופשת לידה לפני הלידה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אני רוצה לשאול אתכן
    מתי כבר לא הייתן בעבודה
    כלומר באיזה שבוע כבר היה לכן קשה
    וביקשתן חופשת מחלה עד הלידה ?

הנושא הזה לא ברור לי ...
    ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
16 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

מאמי.........
    זה נושא שכל אחת עושה מה שטוב לה וכמובן תלוי באיזה תחום עוסקת.

אני לדוגמה יצאתי לחופשת לידה כבר בשבוע 36 היה לי כבר קשה מכיוון שהייתי כל הזמן עם לחצים בבטן

• עבדתי עד יום הלידה (ילדתי ב 39+4)
    גם הפעם ב"ה לא מתכוונת לקחת חופשה לפני הלידה
  • תכננתי לעבוד עם כולם עד הסוף, אבל יצא שתמיד לקחתי כמה ימים לפני הלידה חופשת מחלה כי כבר היה לי קצת קשה (טוב, אני מורה לספורט) עם יונתן לקחתי חופשת מחלה יום חמישי ליום אחד כי התעצבנתי על המנהלת וביום ראשון בבוקר ילדתי אז לא הייתי צריכה לחזור!
    רותי
  • בהריון ראשון עד שבוע 40 ילדתי 4 ימים אחרי
    בהריון הזה בשבוע 38 חםםםם ולמה לעבוד קשה כשגם ככה משלמים לך?!

• עבדתי עד היום האחרון
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אפילו לא יום לפני !
    לא רציתי לבזבז אף יום מחופשת הלידה שלי עם הילדים...
    כשילדתי- יצאתי
  • הבנתוש

אני מבחינתי לעבוד עד יום הלידה
    בתקווה שהדברים יסתדרו והכל יהיה בסדר !

אף על פי שמשלמים לנו 100 אחוז ליום
    כלומר לא מחשבים חלקית את ימי המחלה
    מעדיפה עדיין להיות בעבודה ולהעסיק את עצמי

רק רציתי לדעת שאני לא פראיירית !
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • בהריון הקודם גם ככה לא עבדתי אז לא היה לאן לצאת. הפעם אני רוצה בשבוע 36 ומשהו לקחת את החופשים שלי שצברתי בתשלום ומה שלא יספיק להוסיף חופשת מחלה עד הלידה. ואז יצא שאת חופשת הלידה אני מתחילה ביום שאלד ואני לא מפסידה כלום.
  • תכננתי לעבוד עד הסוף אבל אצל עדן יצאתי לשמירת הריון בשבוע 31+1 ואצל אגם יצאתי לשמירת הריון כבר בשבוע 9
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני עבדתי עד יום לפני הלידה -

• עבדתי עד היום האחרון (יום חמישי הייתי בעבודה רגיל) ביום שישי למחרת בשעה 13:05 הבונבון יצא לעולם
    ]
  • גם אני עבדתי עד הרגע האחרון... ביום רביעי עבדתי 10 שעות... סגרתי מלא פינות.. באותו רביעי בלילה. היתה לי ירידת מים ויומיים מאוחר יותר ילדתי. הייתי באמצע שבוע 38

• במקרה לפני הלידה היתה חופשת של פסח... אז הייתי בבית..

מיד לאחריה ילדתי...

לדעתי אם אפשר עדיף לעבוד ולא לשבת בבית.... אבל זו דעתי בלבד..

• בע"ה מתכננת לעבוד עד הסוף.

אבל אם יהיה לי קשה אני אקח את ימי המחלה והחופש שיש לי ואנצל אותם.
    [/url
  • ביום שנכנסתי ל39 הרגשתי שאני פשוט לא מסוגלת ללכת יותר למרות שבתכנון היה לעבוד ממש יד הלידה. אז הוצאתי מחלה. ילדתי ב40+2
  • עידן נולד בשבוע 41+2 באותו בוקר התקשרתי לעבודה להודיע שאני רק עושה מוניטור ומגיעה... לא היו לי צירים בכלל, מי חשב בכלל שיגידו לי "מצוקת עובר- את לא הולכת לשום מקום חוץ מחדר לידה!!!!"
    אוריאן נולדה בשבוע 41 בדיוק אבל כבר בשבוע 39 יצאתי לחופשה בגלל שזו הייתה תקופת מבחנים וגם היו לי מלא עבודות להגיש...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה