שלום בנות, אזרתי אומץ והצטרפתי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה שבועות שאני קוראת את תגובותיכן, ממש מרגש לראות איך אתן מחזקות אחת את השניה ומעניקות כל כך הרבה אופטימיות!
    ראיתי שהחודש כולן פה נקלטות, אז החלטתי להירשם גם בתקווה להידבק..

יש משהו שממש מציק לי, ואני ממש מרגישה צורך לחלוק אותו..
    יש כל מיני "נשמות טובות" שדאגו לבאס אותי יותר ממה שאני גם ככה, ויש זוג אחד, משפחה שלנו, שצ'יק צ'ק נכנסו להריון, שממש עושים את זה בדבקות.. הם אמרו לי כמה משפטים די בוטים, ובאמת מאד מאד פגעו בי..
    הם אוטוטו אמורים ללדת, אני ממש רוצה לשמוח בשמחתם, אני גם יודעת שבסופו של דבר אני חייבת להסתדר איתם, ואני גם בטוחה שיש להם המון תכונות טובות וחיוביות, ועם זאת, ממש קשה לי לפרגן להם בלב שלם כשאני מרגישה שהם די שמחים לאידי ולאחר שהם הכאיבו לי במקומות שגם ככה ...

אוף, איך לא נוטרים טינה לאנשים כאלה?..
4 תגובות
עמוד 1
  • היי תמרה,

אני מאד מבינה אותך. הרבה פעמים נאמרות אמירות לא נעימות מצד כל מיני אנשים, וזה מאוד קשה להתמודד איתן, במיוחד כשהן נאמרות מאנשים קרובים, אבל לדעתי את בכלל לא צריכה להטריד את עצמך יותר מדי באיך להיות בסדר אתם. כנראה שהם לא כל כך משתדלים להיות בסדר איתך, אז למה שתשקיעי בכך אנרגיות??

חוץ מזה שאני בטוחה שברגע שתיכנסי להיריון, תשכחי מכל האמירות הפוגעניות וכל שיעניין אותך יהיה התינוק החמוד שגדל לך בבטן. מחזיקה לך אצבעות שזה יהיה בקרוב מאוד

בהצלחה!
  • תמרה,קודם כך ברוכה הבאה לפורום מקסים עם בנות מדהימותתתת שתומכות ונותנות תמיד את המשענת והאוזן הקשבת שצריך....
    אנשים פוגעניים ועוקצניים תמיד יהיו וכשהזמן יחלוף הם יכנסויותר ויותר לתוך הנשמה...כי זה הטבע של האנשים-להידחףףףף
    את צריכה ללמוד לפתח לעצמך פשוט דרך להתעלם עד כמה שזה קשה ולא להתייחס....את לא חייבת להסתדר בכוח אבל שתדעי שברגע שבן-אגם עוקץ ברגע שאת מתעלת או מתנהגת כרגיל הוא מתפוצץ....
    מירי
  • ברוכה הבאה לפורום הכי מדהים ופורה !!!!!!!!!!!!!!!!

את צריכה לא להתייחס לאימרות של אף אחד ולשים

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ברוכה הבאה לפורום המהממם שלנו :)
    בקשר לח בנשמות הטובות פשוט שיעבור דרכך אל תתני מקום לאנשים חצופים שנכנסים לכם לתחתונים וחושבים שזה בסדר
    בשורות טובות אממממן !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה