היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול היו לי כאבים בצידי הבטן התחתונה - בשחלות וקצת כאבי גב האם היה זה יום הביוץ שלי?
16 תגובות
עמוד 1
באיזה יום את למחזור?
מירי
אתמול היה היום ה-16 למחזור קיבלתי ב6/7
בנות?
נוני, כמה ימים המחזור שלך?
הפסקתי גלולות אז אני לא ממש יודעת
לפני המחזור האחרון, מה היה תאריך אחרון של וסת?
אני לא זוכרת כשלוקחים גלולות מקבלים כל 26 יום
אז בקיצר מישהי יכולה לענות לי מתי יום הביוץ שלי היה?
כפרה עליך אני מנסה לעזור אבל הביוץ תלוי בימים שאת מקבלת!! זה חודש ראשון בלי כדורים?
ביוץ היה בין 18-20 לפי החישוב של 26-28 יום. אבל אם סיימת עכשיו עם הגלולות יכול להיות שהביוץ יהיה גם עכשיו..
תנסי לשים לב להפרשות שיש לך - בביוץ ההפרשות הם כמו חלבון של ביצה בלי ריח. כשנסגר חלון הזמן ונגמר הביוץ ההפרשות הופכות צמיגיות.
היי בעיקרון קצת קשה להסתמך אך ורק על הכאב הקל בצד כיוון שלפעמים מגיע גם אחרי הביוץ או לפני תשימי לב להפרשות שלך אם התגברו ואם הם נמתחות בכל מקרה את הביוץ מחשבים ארבע עשרה יום לפני הווסת הבאה בהנחה והווסת סדירה יוצא בערך ביום הארבע עשרה לשש עשרה כיוון שאצלך אין עדיין דרך לחשב תעשי סקס בכייף ותקווי לטוב
ההפרשות אצלי נהיו יותר שקופות ופחות צמיגיות
אז יש מצב גדול שהביוץ שלך עכשיו :) תעבדו יום כן יום לא! : ) יש לי הרגשה שהביוץ שלך יאחר החודש כמו שהיה אצלי אחרי הגלולות..
יאללה לעבודה1
בהצלחה
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
יכולה מאוד להיות ביוץ..ביוץ הוא לא דבר קבוע במיוחד לא אחרי גלולות ..הכאבים והימים שאת מתארת הם 70% ביוץ לדעתי ..אבל בדיקה אמינה יותר היא בדיקת ביוץ ביתית ..וחוץ מזה מי צריך בדיקות יום כן יום לא לחגוג ואת מכוסה !!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen