1. האם יש לך משרה/קריירה חשובה בעינייך, שלא תוותרי עליה?
אני אשת קבע. הקריירה חשובה לי...לא יותר מהבית והילדים
2. עד כמה את שאפתנית? לאן את מכוונת להגיע?
ברור שאני תמיד מכוונת גבוה ושואפת להתקדם אבל תמיד אני עושה את השיקול בית- משפחה- עבודה ומוודאה שהעבודה לא תפגע בזמן שלי עם הילדים
3. האם לבעלך יש משרה/קריירה חשובה בעיניו, שלא יוותר עליה?
בעלי שוטר והוא מאוד אוהב את העבודה שלו. הוא לא ירצה לוותר עליה כי הוא מאוד נהנה.
4. כנ"ל: עד כמה בעלך שאפתן בתחום שלו?
גם הוא שאפתן ומכוון למעלה אבל באותה מידה הוא גם מבין שבגלל שהקריירה שלי תובענית ואני משרתת לא קרוב למקום המגורים שלנו הוא צריך לעשות ויתורים והוא מקבל את זה בהבנה...אין ברירה!
5. האם יש התנגשות בין השאיפות שלך ושל בעלך? שעות עבודה רבות, למשל.
לא כ"כ...ברור שאם יש לו תקופות לחוצות שהוא נשאר הרבה בעבודה זה לא מוצא חן בעיניי אבל אני יודעת שאין לו ברירה...גם לו יש מפקדים מעליו
6. האם אחד מכם "דוחף" את השני להגיע ליותר בתחום מקצועו? מי דוחף את מי? איך ה"נדחף" מרגיש עם הלחץ להתקדם?
אף אחד לא דוחף...כל אחד יודע שהשני יודע מה הכ טוב לעצמו לקריירה ומה הכי נכון. אנחנו כן מתייעצים אחד עם השני אבל לא "דוחפים"
7. יש בינכם הסכמה מי יקריב יותר בשביל הבית והמשפחה ומי יתמקד בעבודה (שעות נוספות וכו') ? אתם שלמים עם החלוקה הזאת? מה קורה אם רוצים להתחלף - ההורה שיותר בבית רוצה לפתח את הקריירה שלו על חשבון הקריירה של ההורה האחר?
ברמת העיקרון שנינו מחוייבים לבית באותה המידה כי שנינו קרייריסטים במשרות מאווווווד תובעניות. אני ישמח להקריב הרבה יותר בשביל הבית...הילדים שלי והבית חשובים לי הכיייייייייייי בעולם!
[email protected]