היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מרגישה שהמכשפה כבר מגיעה הכתמים יותר כהים והבטןןןןןןן כאבי תופת !!!!! אוףףףףףף
19 תגובות
עמוד 1
עד שהיא לא מגיעה לא מספידים זה החוק
מיכלי חכי ,אולי זה יפסיק כמו שזה התחיל
תמתיני בסבלנותתתתת
מירי
מקווה שזו השתרשות!! וכמו שאמרו לפני - לא להספיד עד שזה לא מגיע..
בשורות טובוות!
מיכלושיתתת הלוואי וזה השתרשותתת!! בשורותתתת טובותתת ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מיכלי אני מקווה בשבילך שהיא לא תגיע!!! כאבי מחזור לא אומרים כלום כל עוד אין דם
דרך אגב...אצלי כבר הגיעה... היה דימום בבוקר...
מיכלי מקווה בישבילך שזו השתרשות ולא -
בנות יקרות תודה רבה לכולכן על העידוד והתמיכה
לצערי זאת המכשפה :////
מאמי שלי, תהיי חזקה! חודש חדש ניסיון חדש!! תהיי אופטימית!!
אומרים שכל מחזור הוא תחילתו של הריון חדש בע"ה החודש הוא שלך ושל כולן ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.
שלך לעולמים...אמא.
תחשבי ככה זה המחזור האחרון לעוד 9 חודשים ..
בע"ה החודש הוא החודש שלך !!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
אל ממש מבינה אותך, עברתי את זה לפני 6 ימים, אבל קמים, מרימים את הראש והאופטימיות חוזרת חזרה! החודש יהיה שלך ב"ה
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מיכלי לא נורא... חודש הבא שלנו!!
כל כמה זמן המחזור שלך?
מיכלי היקרה ,זאת באסה אני יודעת ,אבל תרימי ראש ,בעזרת השם חודש הבא.
מיכלושש.. לא נורא מתוקהה...היום הראשון של הווסת זה היום הראשון של ההריון..
יאללה נשמה חודש חדש התחיל תהיי שמחהה ותראי שמחה בקרובבבבב ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
תתעודדי, תהי אופטימית חודש הבא של כולנו
תודה בנות אני עוד מנסה להתאושש ,יהיה בסדר .קוקה המחזור שלי כל 27 יום בדיוק
גם שלי!!
לפחות הספירה תהיה אותה ספירה :)
איך מצב הרוח? השתפר? אני מקווה מאוד שכן!! נצעד יד ביד לחודש חדש ושלנווו
בעלי אתמול הרים את המצב רוח כמו שרק הוא יודע סיפרתי לו על הסלק חחח מהיום כל יום סלט סלק בבית! חחח