היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה לשילה יום בלונים, הם חזרו הביתה עם בלון מיוחד מלא אורז, בלון אחד מצוייר ועוד אחד.. אמרתי לו- וואי איזה יופי, מי מילא את הבלון באורז? שילה: הגננת.. אני: ומי ניפח אותו? שילה: הגננת. אני: ומי צייר על הבלון הזה? שילה: הגננת!
14 תגובות
עמוד 1
דווקא אצלנו היו להם מלא פעילויות אבל יש הרבה דברים גם מעצבנים שהיו אתמול שבאתי לקחת את שחר ב 1 כבר הילדים עמדו בדלת וחיכו להורים.. הילדים שנשארים כבר ישבו לאכול צהרים, לא יכולו לחכות עוד חמש דקות
סרט ??? זה לא קייטנה דתית ? אצלנו אין סרטים וטוב שכך ! שונאת ששמים את הילדים מול המסך
דווקא אצלנו היה נחמד זה היה בגן שלה וכל פעם פעילות אחרת
גם חברות שלי מתלוננות שזה ממש סוג של בייבי סיטר יש לי חברה שמתלוננת שהבת שלה חוזרת מלאת מרץ שלא מוציאים לה שם מספיק אנרגיות
גם אצלי שחר חוזר עם אנרגיות מעניין מה מאכילים אותם שם
לא יודעת אצלי הילדים מאוד מרוצים מהקייטנה כל אחד בקייטנה אחרת אבל מרוצים מאוד ושניהם עד ארבע ומרוצים גם מהצהרון בחיים הם לא היו בצהרון כי אני מוציאה אותם מבית הספר והגן עובדת עד 13:00. ליה חוזרת מאוד עייפה ואביאל יחסית גם נרדמים בשעה הקבוע ככה שאין לי טענות בכלל.
גם לי הייתה אכזבה כמו בכל שנה משלמים ...על בייביסטר...
קרן, זו קייטנה דתית.. אבל גם בצהרונים שלהם מראים טלוייזיה, מראים להם דרדסים, אצל הודיה לפעמים מראים "בגן של דודו" או כל מיני כאלה.. לפעמים חינוכיים ולפעמים קצת פחות!!
דווקא אני מאוד מרוצה מהקייטנה של היישוב, יש להם בריכה, משחקים עם מים, היום הם הולכים ליום בכפר ויהיה להם ליטוף חיות, היה קוסם וקרקס, שעת סיפור ומתנפחים, ממש שווה!
רותי
רעי דווקא חוזר גמור מעייפות... הוא משתולל שם בלי סוף וזה דווקא די מעיד בעיני שהם לא עושים יותר מידי כי אחרת הוא היה יושב ו"יוצר"...
ידוע לי שהם גם צופים בטלוויזיה
העיקר שהוא נהנה ובחברת ילדים! אחרת לא יודעת מה הייתי עושה איתו... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
יש לי חברה שרשמה את הבן שלה לקייטנה של אגד שאגב אצלנו היא יותר זולה מהקייטנה של המתנ"ס. היא כוללת ימי שישי ויש להם מלא מלא פעילויות, לוקחים אותם למלא מקומות ממדיון, ימית 2000, שפיים בקיצור מדהים. בע"ה אם תהיה לי אופציה ויהיה מי שתלך מחברות של אופיר אני ארשום אותה לקייטנה הזו.
נועם בקייטנה שמפעיל צוות הצהרון הקבוע.וגם לי זה מרגיש לי כמו בייבייטר יקר... אבל להיות איתו עוד חודש בבית, היה שווה לי את השקט הנפשי הזה. הוא מבלה עם כל החברים שלו, יש שם הפעלה כל יום בנושא אחר,פעילות יצירה,משחקים וכן..גם טלויזיה.
אלעאי הולך לקייטנה של הגן, הוא מאוד נהנה! הם עושים יצירות ממש יפות! אני גם מזהה את העבודה והציורים שלו כך שאין לי בכלל תהיות להאם הוא עשה או לא. הוא ממש מחכה בבוקר ללכת לגן, אח"כ הוא הולך לצהרון (בשעה 13:00) וגם שם הוא נהנה כי הם רק 12 ילדים..
זה ממש אחל'ה! בסוף השבוע הוא יסיים את הקייטנה וזה ממש מבאס אותו
הבוקר הגענו באיחור, הילדים סיימו את היצירות ויצאו כבר לחצר הגננת (של הצהרון) קראה לבייבי להכין יצירה, אבל היא לא רצתה, העדיפה לצאת לחצר אז הגננת הכינה לה