ממש נפגעתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחברה ממש טובה שלי

43 תגובות
עמוד 1
  • פשוט אל תתיחסי - שאת נכנסת להריון את לקחת את כל השיקולים שיש שמביאים עוד ילד עם זה כלכלית נפשית ופיזית

והפוך אני חושבת שעוד ילד בהפרשים קטנים זה אחלה - הם יהיו חברים וזה כיף לגדל 2 ביחד

נכון שזה קשה אבל זה אפשרי

• לדעתי היא נשמעת מקנאה!
    שימי פס, מי היא שתוריד לך את המצב רוח?!

• נופר זה מה שאני חשבתי קנאה! וזה מה שחסר לי עכשיו שימשהי תקנא בי

• בס"ד

מאמיל'ה ילדים זה מתנה אני לא צריכה לספר לך, אז קיבלת עוד אחת איזה כיף !!
    בן פורת יוסף ,הקדוש ,ברוך הוא יודע למה את מסוגלת ,ולמה את לא ו,חבל שיש אנשים שהם ממש שליחים גרועים ,אבל אל תתני לה להשפיע עליך תשמחי יש לך אוצר בבטן , פעם אחותי אמרה לי "אל תתני לדברים לעבור דרכך אלא לידך" זה משפט ששינה לי המון בחיים ,אז מאמי שיהיה קל ותקין ואם היא עושהלך לא טוב תתרחקי ממנה ובבוא העת תגידי לה שככה לא מדברים במיוחד עם אשה בהריון והורמונים כמובן בדרך ארץ (רק בשביל שלא ישב לך על הלב וגם אני חושבת שהיא אולי לא מסוגלת להיות את -מן הסתם, אז היא סך הכל אמרה אני לא מסוגלת )
    http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • שונאת חברות כאלה
  • תראי, כשאני סיפרתי לאמא שלי על ההריון של הודיה (ההפרש בינה לבין שילה הוא שנה וחמש..)
    התגובה הראשונה שלה היתה- "איזה מסכן שילה!" ושעה התחילה להגיד שהוא עוד תינוק ואנחנו לוקחים לו את כל התשומת לב של ההורים,
    וכל הזמן היא אמרה מסכן.. מסכן...
    גם אחרי שהיא נולדה היא היתה תקועה בזה שהוא מסכן..

אני לא הקשבתי, פשוט אטמתי אוזניים!!!
    וכנראה שזה הפתרון היחיד.
    אמרתי לעצמי- זה המצב.. ואיתו נתמודד!! ונעשה את זה הכי טוב שאנחנו יכולים..
  • זה באמת לא קל לגדל בהפרשים כאלה אבל היא לא צריכה להגיד לך כאלו דברים ,זה ממש מגעיל מצדה . את תסתדרי..כאילו את ראשונה שיש לה ילדים בהפרשים כאלה? מסתדרים. במקום שתגיד לך שהיא תעזור לך כשתוכל אז היא מכניסה אותך לדיכאון..איזו מן חברה זו? אל תקשיבי לה
  • אמרת לה משהו בתגובה? או שתקת? מה לעשות, גם לחברות צריך לשים גבולות...
    ובכלל הדרך מחברות ל"לא חברה יותר" כל-כך קצרה! הדרך ההפוכה היא הארוכה....
    איזו מין חברה זו???
    זה מזכיר לי סיפור שהייתי לי "חברה" זהייתה זקוקה לי רק כשהיה לה משעמם. היא הייתה משפרת לי מה היא עושהוכל מיני, ואני תמיד הזדעזעתי מהשיטות שלה למצוא לעצמה בעל, איך היא בחרה אותם ומה עשתה בשביל זה בדרך... אבל אף מילה, אף מילה לא אמרתי לה! זו היא, עם הדרכים שלה, ומי אני שאשפוט???
    כך הייתה צריכה להיות גם חברה שלך, לדעתי. לשמוח איתך גם אם היא נחנקת מקנאה, כעס או סתם גלי חום לפני המחזור..... לא יפה מה שהיא אמרה. לא הייתי משאירה את זה ככה...

• איזה כיף שיש אתכן אתן ממש מעודדות ומחזקות! ליילו אני אאמץ את המשפט הזה לחיים

• הוא יהיה כמעט שנתיים! זה ילד!!
    זה לא שהוא בן שלושה חודשים
    דווקא זה הפרש מוצלח לטעמי
  • אין סוף לקנאה בעולם!

תגידי לה דבר אחד: "חמסה חמסה חמסה"
    והכל שטויות

אני הבאתי את גיא שנועה הייתה בת שנה וחמישה חודשים
    ברור שזה היה קשה בהתחלה
    אבל מה עם יהונתן לא היה לך קשה בהתחלה?
    אני בטוחה שכן
    עד שמסגלים איזה סדר יום וארגון של מי עושה מה קצת קשה
    אבל עובר
    ואז...
    מספיק לי לראות היום שנועה מנשקת את גיא
    או יושבת וכאילו מקריאה לו סיפור
    או שמה אותו בעגלה של הבובה ועושה לו קוקיות
    בשביל להבין שעשיתי את הדבר הכי נכון בעולם

הכל בגישה

ומה את חושבת שכשמביאים ילד והשני בן 5 אין קושי???
    אין קנאה???
    ברור שיש קושי
    וקנאה הרבה יותר מהקטנטנים
    בקיצור שימי על כל המפגרים למינהם זין
    ואל תתיחסי
    מטומטמים לא מתים רק מתחלפים

• מטומטמת

• מותק עם כולם- זה האופי שלה היא בחורה כזאת ביקורתית יש לה מה להגיד על כל אחד ואחד זה בדרך טבע שלה

• שירוש,
    אני חושבת שהיא ממש פותחת עלייך עיניים!!! וממש מקנאה בך!!!
    אחרת איזו סיבה יש לה לא לפרגן?!?
    בטוח שיהיה קשה בהתחלה כי שני ילדים קטנים זה קשה. אבל אני חושבת שזה גם כייף כי הילדים גדלים יחד והם יכולים להיות חברים..

את אמא נהדרת ואין סיבה שלא תסתדרי
  • שונאתתתתתתתת אנשים כאלו
    במיוחד ״חברות״

אפשר לסגנן את המשפטים אחרת
    ״תשמעי יהיה קצת קשה כי הם קטנים ויש קנאה
    אבל בע׳ה יהיה בסדר הם יתרגלו / אני סומכת עלייך ״
    ״קטן עלייך ״

איפה החברות נעלמה בעולם הזה !?!!??!!?!?!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח שירן את צודקת ב100 אחוז

• אוייייש ממש מגלה את אמריקה!!! נכון יהיה קשה אבל כשהם יגדלו קצת הם יהיו חברים מאד טובים

מה היא מתערבת בכלל?!
  • עזבי שימרית עיצבנה אותי לאללה שאפילו לא עניתי לה בטח תבין תטעות שלה

• בין יונתן ללאיל יש בדיוק שנה וחצי הפרש, נכון, זה לא קל בהתחלה, ולפחות אצלי זה גם קצת ליווה ברגשות אשמה כי גם אני חשבתי מה עשיתי לילדה שלי?, זה קרה לי רק אחרי הלידה, במהלך כל ההריון לא היו לי שום ספקות שזה מה שאני רוצה!
    אז התגברתי, הבנתי שזה מה שיש והחלטתי לעשות את הכל כדי שלכולם יהיה טוב, ואני אומרת שעכשיו שהם די גדולים כל כך כייף!!! הם משחקים ביחד, מעצבנים את אמא ואבא ביחד וכו'!
    טוב, במגזר שלנו זה מאוד נפוץ ללדת בהפרשים קטנים!

אז, יכול להיות שחברה שלך דואגת ומה שהיא אמרה זה בא מאהבה, אבל זה לא בעיה שלה, ההחלטה אם להביא עוד תינוק ומתי זה רק מבעלך, שאף אחת לא תיכנס לחדר המיטות ולחשבון בנק שלך!

בהצלחה בהמשך!

רותי
  • בנות. שירה אין למה לצפות
    יש המון כלאה תאמיני לי .. אין לך מה להפגע..

• הבנות כבר כתבו אין לי עוד מה להוסיף
    חוץ משימי פססססססס
    זאת ההחלטה שלך והחיים שלך
  • קודם כל, 555 על ההריון, שהיא לא תפתח עיניים!!!
    שנית, אני בטוחה שכבר חשבת על הכל גם לחיוב וגם לשלילה ונכון שקל לא יהיה, אבל אין לזה שום קשר להפרש הגילאים, גם אם היית מחכה עוד שנה או שנתיים או שלוש או ארבע, אף אחד לא מבטיח שאז היה קל יותר.
    2 ילדים זה מאתגר בלי שום קשר לפער הגילאים ביניהם אבל היתרון הוא שמהר מאוד הקטנ/ה ישיג את הפער ובסופו של דבר הקטנטנים ירוויחו כי הם יהיו חברים טובים וזה הכי חשוב.
    נו וחשוב לציין שאת תהיי אמא צעירה ומגניבה לשניים
  • תודה מתוקות ועכשיו חזר לי הפחד מעין הרע

• שונאת, שונאת, שונאת אנשים כאלו
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • את לא יודעת כמה שאני מבינה אותך ושתדעי שהיא ממש מקנאה!!!!!
    הייתה לי חברה כזאת, חברת ילדות, פשוט אשפה!! זבל היא כל החיים לא פירגנה לי , קינאה בי ודיכאה אותי
    מתוקה, "חברות" כאלה את צריכה למחוק מהחיים שלך... עדיך שתהיה רק חברה אחת או שתיים אבל אמיתיות..
    בכלל, אני סומכת אך ורק על משפחה ואחותי....

• אורטל היא באמת בחיים לא פירגנה לי

• רק אני חושבת שזה בכלל לא קשור לקנאה???

שירה מאמי...
    לי יש חברה טובה מהגן אנחנו ביחד ואומרות הכל אחת לשניה ורבות 2456 אלף פעם ומשלימות. מבקרות ןגם שופטות אחת את השניה אבל מתוך הגנה ושמירה.

ותשמעי .. יכול להיות שאיך שהיא אמרה את הדברים היה בצורה גועלית
    א-ב-ל - את מכירה את הבחורה ... את חושבת שהיא אמרה זאת כי היא מקנאה??? או באמת זה מה שהיא חושבת על גידול 2 ילדים ומתוך הבנה שאת בעצמך צעירה מאד והיא דואגת לך?  
    אניי מניחה שעדיין אין לה ילדים נכון?
    אז יכול להיות שהיא עוד לא הרגישה מה זה להיות אמא
    ומשם נבעו הדברים
    נטו מבחורה צעירה שעדיין אין לה רגש אמהי.

זאת דעתי.
    אני חושבת שאת כן צריכה להגיד לה שנפגעת ממנה ... ותלבנו את הדברים

• מיכל אני כבר לא יודעת מה לחשוב עליה היא מפתיעה אותי כל פעם מחדש! אני מרגישה בלב שאולי זאת קצת קנאה אבל יותר יודעת שהיא כזאת עם כל אחד היא פשוט כזאת מעולם לא החמיאה לי לא פירגנה כלום! זה אופי חרא כזה אבל את יודעת אנחנו חברות ילדות פשוט נתקענו אחת עם השניה....אני אוהבת אותה אבל הייתי רוצה שתהיה יותר חמה ונחמדה....לא עולה כסף להחמיא.......

• ולא אין לה ילדים והיא גם לא מתחברת לילדים....כל פעם שהיא שומעת תינוק בוכה היא יכולה להשתגע

• האמת, מעליב....מאד!
    אבל נפנפי, למה היא תקום בלילה? היא מממנת לך חיתולים/בגדים/פורמולה וכו?
    לאנשים יש נטייה לדחוף את דעתם, כאילו שזה כבר משנה....
  • זו הקינאה מדברת במקומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני אומרת שהיא מבלבלת את השכלללללללללל
    מאמי שלי אל תתרגשי

• את רוצה שהיא תיהיה יותר חמה כלפייך ... דברי איתה על זה.

כי תכלס אין שקר בדברים שהיא אמרה לך.. גם לא אמת אבל את יודעת אפשר להבין על מה היא מדברת. מצד שני היא לא מתחברת לילדים ואולי לכן יצא לה קצת בצורה בוטה .אצ מה שהיא רצתה הגיד...

• מיכל יצא ללנו לדבר על זה לא מעט היא לעולם לא תשתנה רק חבל שאני עדין לוקחת ללב...אולי ההורמונים?

• בטוח הורמונים.
    כי טא אתן חברות הרבה זמן למרות האופי שלה - יש סיבה..
    וכנראה שעכשיו את פגיעה ורגישה יותר....

• אוייייששששש... עזבתי אותך מתגובות של אחרים...

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • תדעי לך שמה שהכי מעודד אותי זה שעוד תק',נעמה תרוויח חברה!

אפילו היום,נעמה ראתה תינוקת-קטנה,אחות של חברה שלה מהגן,הרמתי אותה ועזרתי לאב..נעמוש בהתחלה אמרה לה: "אסור" על הכיסא שהיא ניסתה לעלות עליו וקצת החמיצה-פנים,כשהרמתי אותה ואח"כ ממש התרגלה..כמה שהילד יותר קטן,הוא יותר סתגלן! ואח"כ כייף חיים,משחקים ביחד!

וזאת שוב הגישה שלי,לזרום עם זה כמה שיותר בפשטות ובטיבעיות ונראה לי שאת דומה לי בכך!

ולגבי החברה,כן,גם אני מאמינה שזה נובע מקינאה,שאיך זה,שאת בגילה ובשלה לאימהות ובע"ה גם ההיריון יסייע להתקרב כמה שיותר לביתו של בעלך,שתעזור לך מאוד עם יהונתן ועם התינוק/ת בע"ה ובעלך יהיה מאושר,שאת נותנת לה תחושת-בית פתוח,אני רואה איך זה אצל חברתי,היא תמיד טוענת שלה קל יותר ממני,כי הבכורה של בעלה עוזרת לקטן ומשחק איתו,בעוד שאני מתרוצצת כדי לארח/להתארח אצל ילדים-אחרים ובכלל בעלה הכי מעריך אותה בעולם על ההכלה שלה!

גם אני לא-הייתי בשלה לעולם הזה, גם בגלל שעברתי המון עד שהיכרתי את בעלי..וחברה שלי מגיל 20 היתה תמיד מדהימה איתי,אני עזרתי לה בתמורה המון עם הבכורה שלה ובזכות הפירגון-ההדדי,היום שתינו חברות ממש טובות.

• הכל זה עניין של הדרך והטון
    אני מאמינה שבין חברות טובות הכל צריך להאמר, דוגמא אני הייתי רוצה שירדן תמיד תגיד לי דוגרי הכל בפרצוף בדיוק כמו שאני איתה - בחיים לא תסתיר ממני מחשבות שלה כלפיי ובכלל.
    אבל לכל דבר יש את הדרך והטון לומר אותו.
    האם זה הדבר הראשון שאמרה? לא הביעה שמחה בשמחתך? לא איחלה מזל טוב? ישר "תקפה" - כי אז הייתי מעיפה אותה למיליון עזאזלים.
    אח"כ יש את המקום שחברה טובה יכולה להביע דאגה וחששות.

חוץ מזה את אומרת שהיא בחיים לא פרגנה לך - אז למה היא עדיין חברה שלך? למה לקרוא למישהי לא מפרגנת חברה? הרי זה א"ב של חברות.
    קנאה? קנאה זה דבר טבעי, לפעמים (ורק לפעמים) אפילו בריא - כי זה נותן את הפוש לבצע ולהתקדם גם כן.
    אבל חוסר פרגון זה דבר נבזי.

• סיון קודם כל הייתי צריכה להוכיח לה במשך חצי שעה שאני בהריון כי היא פשוט לא האמינה

• פשוט לא להתייחס לאנשים כאלו קנאים ולא מפרגנים

• גם אני חושבת כמו מיכלי לא הכל נובע מקנאאאההה למה ישר לחשוב שמקנאים בך
    אולי אכפת לה ואולי היא באמת מציאותית ואומרת את האמת הם חברות מכיתה א'
    אני לוקחת את עצמי ואני אומרת רק את האמת ואין סיבה לקנא ממה בכל אופן.
    אני בטוחה שאת חשבת על הכל בעצמך ועם היא הורידה לך מצב רוח אולי בגלל שאת חושבת כמוהה .
    אבל לא באמת רוצה להאמין בזה אני לא רוצה לדכא אותך עוד יותר אבל לא תמיד מקנאים בבן אדם לפעמים רוצים לטובתו .
    בכל אופן ילד זה אושר והכי יהיה בסדר את תעברי את זה כמו גדולה . כמוך יש עוד הרבה.
    אחותי גידלה שתי ילדים בהפרש של שנה ו-10 .

• אז יש פה 2 אופציות
    או שהיא ממש לא חברה אמיתית - כי כמו שאמרתי חברה צריכה לדעת לפרגן לפני הכל

או שהיא חברה אמיתית שלא יודעת להתנסח כראוי - כי איכפת לך ממך מספיק בשביל לדבר ולסכן את הקשר ביניכן, אבל היא עושה את זה בצורה לא ראויה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה