-
מאמי- פרורפורציות
-
תראי, לפני שבועיים היה לי אותו סיפור..והרופאת נשים שלחה אותי לבצע אולטראסאונד בבית חולים. לפי קופת חולים הוא שקל 1070 שנמדד ע"י טכנאית ובבית חולים 1220 שנמדד ע"י רופא מומחה. אז יש מצב שגם עכשיו היא טעתה והוא שוקל יותר?
-
מקפיצה
-
מקווה שהכל יהיה בסדר
-
הם טועים כל כך הרבה בהערכות משקל אל תדאגי יהיה בסדר....
[/]
-
הערכות משקל אינן מדוייקות,
אז לא להילחץ לחינם
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
אל תהיי בלחץ לא פעם טועים!!!
אגב לידה ראשונה שלי ילדתי בשבוע 32במשקל 1600
-
מאמי, תקחי הכל באיזי ובפרופורציות
גם בת דודה שלי שכיום בת שנה, הייתה "אמורה" להיוולד 2300
ולבסוף נולדה 3100, את קולטת את ההבדל?
אגב גם נהוראי היה אמור להיוולד 2800 ונולד 3200
הכל פתוח. לעיתים רחוקות הם צודקים בהערכות המשקל.
בכל אופן מציעה לך לסחוב כמה שיותר
-
זה הדברים הכי לא מדוייקים בעולם נשמה
קשה לסחוב סוף הריון בקיץ........ לא נורא עוברים את זה
-
מאמוש, אני בדיוק באותו המצב כמוך! אם את עוקבת קצת בטח שמת לב כי חפרתי לכולן פה בורות עד הנפט!!!!
הילדה שלי עכשיו באחוזון 9! :( שוקלת בקושי שני קילו בשבוע 36+! אבל רוב הרופאים בטוחים שהכל בסדר והיא תיוולד פשוט קטנה (ולא תקרע אותי לגזרים)...
מה את חושבת, כולם לפי אותה מידה? ממש לא! אף אחד לא סטנדרטי, כל אחד מיוחד, ואם זה לא מתאים לסטנדרטים אז הרופאים, בכדי לכסות את התחת שלהם, מתחילים לחפור ולחפש סיבות, שלא יצא מצב שהיו יכולים לבדוק ולא בדקו...
אז אל תילחצי, אני כבר עברתי את זה, לא קל אבל הפנמתי את המצב, אז יגלגלו אותך ל-US - ותראי את הבונבון שלך קצת יותר, מה יש
-
שלום פרחונית,
בשבוע 37 ע״פ הערכת משקל אלעזר שקל 2,200
הרופאה שלחה אותי למיון בבילינסון בגלל שהיא חשבה
שהעובר לא מתפתח.
התחלתי מה זה לבכות, התקשרתי לאמא שלי בהיסטרי׳ה
ונסענו אני ובעלי למיון בילינו שם איזה 6 שעות לפחות,
בסוף אחרי בדיקות סיכמו שזה לא כזה נורא ולא יילדו אותי בסוף.
מה שכן - אני לא יודעת אם זה קשור, קחי את זה בערבון מוגבל
התחלתי ממש לאכול הרבה אח״כ..
בסוף הוא נולד בשבוע 40+6 משקל : 3,136
-
הייתי עכשיו אצל הרופאת נשים ששוב נתנה לי הפניה לבית חולים כפי שחשבתי אז מחר אני אהיה שם חצי יום ,מקווה שיצא יותר טוב ממה שיצא לטכנאית בקופת חולים כדי להרוויח כמה שיותר זמן. היא אמרה שאם התוצאות יחמירו אז ילדו אותי מוקדם וממש לא רוצה שזה יקרה.
בהרגשה שלי שהוא שוקל יותר ממה שהם אומרים.. יש לי בטן גדולה והוא בועט די חזק וממש פעיל ..אין כמו הרגשה של אמא אני חושבת. בדרך אני מקווה שאני גם צודקת
-
????? ?? ????? ?????? ????, ????? ???? ??? ?? ????? ??? ?????? ??? ???? ??!!! (?????? ??????)
????
-
שיהיה בהצלחה בבדיקה...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------