תקופה קשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל השיניים כנראה החליטו לצאת ביחד וזו כנראה הסיבה לחוסר שקט שהיה בתקופה האחרונה... שבוע שעבר גם בגן שמו לב שהיא לא אוכלת, לא רגועה או להיפך, רגועה מדי.
    כל ערב אני מגיעה אחרי העבודה לטירוף של קיטורים ובכי....

בסופ'ש הגענו לשיא.. חום, קקי מיימי...
    אתמול בעלי היה איתה חצי יום.. היום אני נשארתי בבית...
    מה יהיה?
    אני כ'כ זקוקה לחופש!!!
    וגם נורא התגעגעתי לפורום.. אבל בגלל שעוברת עלינו תקופה קשה אני מרגישה שאין חי כוח לכתוב וגם אין משהו מועיל להגיד...

?
10 תגובות
עמוד 1
  • אל תרגישי רע, כולן פה מבינות..גם לי תקופה לא קלה ובטוח שאצל עוד בנות פה..אנחנו אוהבות אותך ואל תרגישי רע אם לא יוצא לך לכתוב פה.
  • בובה, זאת תקופה שכולן עוברות מתישהו... מאחלת שאמילי תרגיש טוב יותר ושתתחיל תקופה הרבה יותר רגועה

אוהבת
  • קודם כל
  • תקופה של שיניים זאת התקופה הכי קשה - הלוואי שיעבור בקלות ומהר

לגבי החום והשלשולים לאוראלי שלי היה שבוע שעבר גם כמה ימים - יכול להיות שזה בגלל וירוס יכול להיות שזה בגלל השיניים עם החום לא יורד או השלשולים מפסיקים כי אותה לרופא

שולחת לך ים של חיבוקים

• קבלי מיליון

• באמת לא קל גם עידו בתקופת הקיטורים והוריד משמעותית את כמות האוכל וזה לא פשוט בכלל!!!
    מקווה שיעבור מהר

• אהובה שלי

• מאמי גם אצלי הבנות מוציאות שיניים ושילשולים כל היום. אני ממש מבינה אותך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה