מכירת בגדים של סריגמיש לקטנטנים. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכירה של בגדי ילדים של סריגמיש (מיש מיש) במחירי מבצע!!!! כל הבגדים במחירי 10-40 שקלים לפריט (שעל התג מחיר של אותו פריט מופיע 70-150 שקלים לפריט). הבגדים מגיעים לבנים ובנות ולמידות nb- 0 חודשים ועד 24 חודשים ולמידות 2-16 שנים. המכירה מתבצעת אצלי בבית (נס ציונה) או בירידים ברחבי הארץ. במידה ותהיי הענות מאזור מסויים אני אשמח להגיע עם הבגדים לפי מידות ומין לאותו אזור.. הנה כמה תמונות של הבגדים לקטנטנים (בנים ובנות) ובהודעה נפרדת אני אוסיף את הבגדים של הגדולים.. לעוד שאלות תמונות ומחירים ניתן לפנות אלי כאן או בפייסבוק בשם Shlomit Boucknic Geva (P (בפייסבוק התמונות גדולות וברורות יותר עם הסברים על התמונה- גם בפייס זה מחולק לפי אלבומים של גיל ומין)

בגדי קטנטנים לבנים (מידות nb-24 חודשים)
    בגדי קטנטנים- בנות (מידות nb-24 חודשים וחלקם עד 2-3 שנים)
    .
    ]
23 תגובות
עמוד 1

• ]
  • בהצלחה ממי
    אם יהיה לנו מפגש את הראשונה שאני מזמינה

• וואי איזה שווה!!!!!!!!!!!!!!

חבל שזה רחוק לי
    יש מצב למכירה כזאת באיזור השרון או המרכז..??

• תגידי, יש אפשרות להזמין ממך ושתשלחי בדואר (בתוספת תשלום כמובן)?

• סיון תודה רבה יקירה.. אין עליך.
    ויקי- ניתן לעשות משלוח לכל חלקי הארץ.
    לילה- אני אשמח להגיע לכל מקום ברחבי הארץ אבל זה בתנאי שיהיו כמה בנות מאותו אזור ולכן- אם תגידי לי שיש כמה בנות מאותו אזור אני אגיע לאן שתגידו עם הפריטים לפי מידה ומין הילדים שתבקשו..
    ]
  • מעולה! ואיך אפשר להזמין? לראות עוד דוגמאות. זה מה שמוכרים במישמיש בדכ״כ, נכון?

• יש עוד המון המון דוגמאות- זה מה שיש בסריגמיש אבל לא של העונה הנוכחית (שעדין לא יצאה לחנויות אפילו) לגילאים של הבנים שלך יש מלאאאאאא חולצות מעבר והמון בגדים. מאיפה את בארץ?
    ]
  • אני מאשקלון.
    בגלל זה אני שואלת על משלוחים, כי אין לי אפשרות להגיע אלייך.

• יש מישהי מאשדוד ששאלה לגבי הבגדים.. אולי נגיע לאזור באחז הימים.. מעבר לזה בעלי מטייל ברחבי הארץ עם העבודה אז אם תתני לי מספר טלפון אני אשמח ליצור איתך קשר אם הוא יהיה באזור- הוא יביא לך מספר פריטים את תבחרי ובסוף היום הוא יעבור שוב דרכך ותסגרו את החשבון..
    ]
  • מעולה.
    איך את רשומנ בפייס? אני אשלח לך את המספר שם.

• איזה יופי, שווה! המון בהצלחה שלומית

• אולגה.. נס ציונה לא נחשב מרכז?
    ]
  • אולגה.. נס ציונה לא נחשב מרכז?
    ]
  • אשמח להפגש איתך אחרי לידה
    אני מראשון לציון קרובה מאוד ...
  • חחח אצלי "מרכז" נחשב הרצליה, רעננה, כפ"ס ות"א

• שלחתי לך בקשת חברות..
  • מהמם!!!! אני רוצה!!! וגם אין לי בעיה להגיע לנס ציונה, ההורים של בעלי משם

• מינהל בגדול אני כל היום בבית אבל אני אמורה ללדת כל יום. אם תירצי פני אלי בפייס עם טלפון ונקבע. או שביום חמישי יש יריד ממש נחמד בקפה קקאו בנס ציונה מהשעה 18:00 ואנחנו נהיה ביריד. ולגבי המידות.. יש לי המוןן למידות של הבן שלך.
    לשאר הבנות.. עד שתלדו אני לא יודעת אם זאת תהיה אותה סחורה.. לידה קלה לכולן ואני אשמח לשמוע ממכן אחרי הלידה.
    ]
  • מעולה תודה! שתהיה לידה קלה ושתצאי בידיים מלאות אמן

• תודה.. אמן ואמן.. מקווה לראות אותך ביריד ביום חמישי..(-:
    ]
  • יש כבר חורף ?? יש לך פון ליצור איתך קשר

• אולגה הרוב זה חורף ומעבר. תיכנסי אלי בפייס בפרטי ואני אתן לך שם את הפלאפון Shlomit Boucknic Geva
    ]
  • אם יש לך בגדים לחורף- של עונה קודמת (כך הסיכוי שהמחיר יהיה בהתאם) לשלושת הקטנטנים שלי אני אשמח- אני צריכה לפחות שלוש או בעצם ארבע חליפות לכל ילד לנובמבר לחתונה של אחיינית שלי ולשבת חתן.
    שמואל גבוה נורא, הוא יהיה בן שנתיים וחצי אבל הוא צריך מידה 4.
    גליה נורא רזה ונמוכה היא תהיה בת שנה ושבעה חודשים באירוע היא תצטרך לדעתי מידה 12 עד 18.
    שחם גבר-גבר גבוה מאוד כמו אחיו הבכור יהיה בן חצי שנה בנובמבר, אך לדעתי יצטרך מידה 9-12 חודשים..אם לא יותר.
    אני לא עובדת וכל היום בבית כשיש לך נסיעה באיזור חולון- אשמח שתגיעי אליי עם החליפות.
    אשמח שנחליף טלפונים לתיאום- אשאיר לך כתובת מייל ומשם נמשיך להעביר פרטי התקשרות- [email protected]
    מחכה למייל- כל טוב ובהצלחה במכירות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה