בעיית נשיקות.. כנסו לעזור לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחלה בוקר לכולן קודם כל .. בשבילנו כבר צהריים חח..
    תשמעו רציתי להתייעץ איתכן במשהו.
    יש לי בעיה מהיום שליעד נולד מנשיקות בפה , אני נגעלת בטירוףףף אם חמתי או גיסתי או כל אחד אחר מרשה לעצמו לנשק את ליעד ככה..
    אז בהתחלה התביישתי ושתקתי עד שיום אחד קיבלתי קריז והתחלתי להגיד לכולם שלא ינשקו אותו בפה,שמלא חיידקים עוברים ככה וזה לא מתאים לי ואפילו מגעיל
12 תגובות
עמוד 1

• כמו כל דבר: תלמדי אותו. כשהוא מנשק תצביעי על הלחי ותגידי: "פה". בסוף הוא יזכור.

• אוראלי שלי בכלל לא מנשק

• גם אני בדיעה של לא לנשק בפה... אז אני מסבירה לו, לפעמים הוא מפספס, ולרוב הוא מבין

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • כמו שאמרו כאן, ללמד איפה מנשקים

• יווווווו מתוקה אני כ"כ מזדהה איתך!!!!!!!

גם אני נגעלת מזה ולא מרשה, למשל אחותי מנשקת אותה בפה ואני אומרת לה רק לי מותר לנשק אותה או לצרפת אותה...חחחח

• גם אני בדיוק כמוך!!!!!!!!
    אני שונאת לראות שמנשקים ילדים בפה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אצלי אוריה גם מנשקת בפה.. כל מי שאומר לה תני לי נשיקה היא ישר מוציאה לשון או מתקרבת לתת נשיקה בפה.
    אני מצביעה על הלחי ואומרת לא מנשקים בפה רק בלחי..
    והיא עדיין מנשקת בפה
  • איכס גם אני נגעלת
  • אצלינו קשה למשפחה ולחברים להוציא נשיקות מבריאל, היא אוהבת לנשק רק אותי ואת בעלי על השפתיים. ואם כבר אנשים מוציאים ממנה נשיקה, היא מסובבת את הלחי שלה, או מנשקת בלחי. תמשיכי להעיר "לא בפה" והוא ילמד יותר מהר ממה שאת חושבת...

• אוי בעיה מוכרתתתתת
    גם את הדס היו מנשקים בפה ואני היתי מעירה. אפילו לגננת שלה ואפילו לבעלי לא הסכמתי. במיוחד שהייתה תינוקתתתתצ
    עכשיו כשאומרים לה לתת נשיקה היא מקרבת את הפה שלה לפה שלנו.
    בנתיים אף אחד זר לא ביקש נשיקה אז א ני לא יודעת מה היא תעשה.
    אבל אני רוצה שהיא תנשק אותי בפהההה אז אם אני אלמד אותה בלחי ... אני אפסיד מזההההה... לא פיייררררר

• וואי אני גם לא מסכימה שינשקו אותה בפה, אף אחד חוץ ממני ומבעלי
    ואם מישהו נישק אותה הוא קיבל צעקות מאיתנו
  • תראי גם את רז מנשקים בפה וזה מזעזע אותי!!!!
    המשפחה שלי לא מנשקת בפה כי הערתי להם, לגבי המשפחה של בעלי אני לא מסוגלת להעיר.. אז מידי פעם בעלי מעיר להם , זה חא קורה הרבה אבל לפעמים הם שוכחים ושוב מנשקים בפה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה