מכירת בגדים של סריגמיש- בגדי ים בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכירה של בגדי ילדים של סריגמיש (מיש מיש) במחירי מבצע!!!! כל הבגדים במחירי 10-40 שקלים לפריט (שעל התג מחיר של אותו פריט מופיע 70-150 שקלים לפריט). הבגדים מגיעים לבנים ובנות ולמידות nb- 0 חודשים ועד 24 חודשים ולמידות 2-16 שנים. המכירה מתבצעת אצלי בבית (נס ציונה) או בירידים ברחבי הארץ. במידה ותהיי הענות מאזור מסויים אני אשמח להגיע עם הבגדים לפי מידות ומין לאותו אזור.. הנה כמה תמונות של הבגדי ים לבנות (4-16 שנים)ובהודעה נפרדת אני אוסיף את הבגדים של הקטנטנים והגדולים.. לעוד שאלות תמונות ומחירים ניתן לפנות אלי כאן או בפייסבוק בשם Shlomit Boucknic Geva (בפייסבוק התמונות גדולות וברורות יותר עם הסברים על התמונה- גם בפייס זה מחולק לפי אלבומים של גיל ומין)

בגדי ים לבנות (4-16 שנים)
    ]
3 תגובות
עמוד 1

• הגבתי לך על תמונה

• בפייס. והגבתי לך בחזרה? כי אני חושבת שהגבתי לכולן.
    ]

• ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה