חזרתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכתי עם אייל לאיבחון של קלינאית תקשורת דרך הקופה.
    חשבתי שהיא תתן לי דרכי פעולה ופיתרון לבעיה, אבל היא לא. אמרה לי לעבוד איתו עם פאזלים, הוא כבר מיצה אותם לפני שנה, אומרת לי לבנות איתו לגו (כאילו שאנחנו לא בונים) חזרה על מילים שהוא לא מכיר ותיסכלה אותו נורא.
    "מה הילדה מחזיקה ביד?" (מתנה) אייל אמר קובייה....
    "למה הילד שמח, מה הוא מקבל?" (מתנה) אייל מתעקש "קובייה"....
    "היה לך יום הולדת בגן? מה קיבלת?" (מתנה) אייל עונה לה בשימחה ... "אההה, עוגה...."
    אז הוא לא מכיר את המילה מתנה, אנחנו כנראה משתמשים במילה הפתעה.... ולא שמים בתוך נייר עטיפה.... בהמשך הוא נתנה לו מלא כרטיסים שאפילו לי נגמרה הסבלנות, אז איילי המתוקי שלי אמר לה "מספיק, נמשיך אחר כך" והיא התעקשה אז מה אמרה לי "יש לו בעיית קשב....."
    אוף, כמה זמן חיכיתי לתור הזה, ועוד אומרת לי שזה היה רק איבחון (מה שלא ידעתי) והיא תישלח למי שצריך נקבל עוד אישור ונתחיל טיפולים "כמה זמן" אני שואלת "אני לא יודעת- הרבה זמן"
    נמאס לי, נראה לי נחכה למכתב שלה, ונלך לפרטי!!!!!! ילד אחד אני יכולה לשלם פרטי!
    לקחתי אותו לגן, ואני דרוכה, אם יהיה טלפון מהגן שהוא כועס, אז אחזיר אותו , אבל חשוב לי שהוא חזר לגן, שלא יחשוב על האיבחון!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
7 תגובות
עמוד 1
  • פנינוששש יקירה אל תמהרי ותקשיבי למסקנות כל-כך מהר...היום נראה לי שהרופאים רצים להגיד בעיית קשב...לפעמים לידי בא בכיף שלו להתפתח וללמוד....תמתיני ותנסי לעבוד איתו על דברים שנראים לך חשובים...ואם תראי שזה לא מצליח רק אז תתחילי תהליך אחר

מירי
  • פנינוש אני מסכימה עם מירי במיליון אחוזים!!! היום נותנים כל ילד את התואר בעיות קשב וריכוז ונונתים לרובם רטלין!!!
    הם ילדים..צריך לתת להם קצת זמן!
    דווקא ממה שכתבת פה הוא נשמע ממש שנון...הוא לא מכיר את המילה מתנה ובטח שלא בתוך מעטפה..מה היא מצפה ממנו..תהיי רגועה..תמשיכי לעבוד איתו...ויהיה בבסדר בע"ה!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • תודה על התגובות. אני חושבת על פרטי.

• פנינוש הכל שטויות זה הכל עניין של זמן!!!! שאף אחד לא ילחיץ אותך !!!
  • אני לא כל כך מבינה בזה..שולחת לך המון
    מקווה שהכל יסתדר ויהיה בסדר
    בצבא הוא בטוח יכיר את המילה מתנה
    ובקשר למילה מתנה, נשמע שהיא התעקשה סתם על
    המילה ברגע שהבינה
    שהוא לא מכיר אותה
    ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • ישר בעיות קשב ..אולךי הוא לא רוצה להקשיב לה כי היא משגעת לו את השכל...!!!
    לדעתי רק לשבת איתו כמה שיותר ואם תהי רגועה יותר אז באמת ללכת למישהי באופן פרטי ..

אל דאגה יהיה בסדר!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• אני יושבת איתו המון, אני לא נותנת לו שעות טלויזיה וסומכת על הגננת שתלמד אותו. הוא יודע הרבה דברים שבגילו לא יודעים, הוא יודע צבעים, צורות, אותיות ומספרים. יודע לספור עד 20 רצוף, יש לו קשב מעולה, אני משחקת איתו וקוראת לו ספרים לפעמים 3 פעמים ברצף. מציירים ועובדים בחוברות ופלסטלינה. אני עושה המון איתו, ואני כאימא לא ראיתי קשב נמוך, אז בגלל זה אני לא מבינה מה היא רוצה.
    אז הוא לא מבטא נכון הברות בגלל זה קשב נמוך? היא לא עינינה אותו מספיק, כרטיסיות וכאלה, נתנה לו פזל מטומטם של צבעים מהמאה הקודמת! יש לו 3 מגירות של פאזלים מצורות, מספרים ועד מקצועות ואוכל וגוף האדם. נמאס לו מפאזלים לפני מעל שנה אחרי שחרש את כולם. לא מבינה מאיפה הם מפילים על הורים "קשב בעיתי"?????????????????????????

ברור שאני אלך לפרטי, מיד כשיגיע המכתב שלה, נראה מה היא כתבה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה