לבנות שמגיעות מחר למפגש. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • העלתי לפני מספר דקות בגדים של סריגמיש. בגדים לגילאי 0-24 חודשים ולגילאי 2-16 שנים ובגדי ים לבנות במידה 4-16 שנים. כל הבגדים נמכרים ב-10-40 שקלים. הועלה רעיון ע"י הבנות שאני אגיע מחר למפגש עם חלק מהבגדים. אז אם יש נשים שמעוניינות בבגדים לבנים/בנות חורף/קיץ אשמח להביא איתי לפי מידות ומין (תרשמו לי כאן את המידה ומין הילד) המידות הולכות לפי גיל 2-3 (שנתיים עד 3 שנים). זה יעשה מחוץ לג'ימבורי בסביבות השעה 5..
    המשך יום מקסים!! (-:
    ]
7 תגובות
עמוד 1
  • יש לך שמלות יפות וזולות? הקטנה שלי לא מוכנה ללבוש כלום לגן חוץ משמלות - היא משגעת אותי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בדיוק כמו הבת שלי- רק שמלות וחצאיות ורק בתנאי שהן מסתובבות כשהיא מסתובבת.. יש חצאיות ושמלות המחירים הם 20 שקלים לחצאית ו-40 לשמלה.
    ]
  • שווה!

חבל שזה תשעת הימים עכשיו - שכחתי לגמרי שאסור לקנות כלום
    [email protected]

• גם אני אשמח להסתכל על השמלות, יש לי את אותה בעיה.....

• בנות הקניה זה לשיקולכן.. כל אחת והאמונה שלה אבל אם אתן רוצות אנחנו נמצאים בנס ציונה ואשמח להגיע לאזורים אחרים בארץ בתנאי שיהיו מספר נשים מאותו אזור שמעוניינות לרכוש ואז אני מגיעה עם מידות וצבעים לפי גיל ומין הילדים. בכל אופן ביום חמישי הקרוב אנחנו ביריד בנס ציונה בשעה 18:00 בקפה קקאו.. אני אשמח להגיע היום למפגש אבל כל זה בתנאי שתהיה הענות לקניית הבגדים.
    ואני אשמח לדעת גילאים ומינים של הילדים כדי לדעת מה להביא איתי אם אני מגיעה.
    ]
  • הבנות שלי בנות 3.5 ו-4.5

לדעתי זו הזדמנות - כי לנס ציונה אני לא אגיע בזמן הקרוב ולא לרחובות....

אני פשוט אחביא את זה ואתן להן אחרי ט' באב.
    [email protected]

• טוב אני אדבר עם בעלי ואעדכן כי אני אשלח אותו לראשון. יש לך העדפה לשמלות או גם ג'ינסים טייצים ובגדי חורף?
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה