אני בהלם! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול חברה התקשרה אליי והזמינה אותנו אליה שרז תשחק עם הבן שלה..
    אמרתי לה סבבה שאני יבוא! ואפילו אמרתי לבעלי בצהרים שאחרי שרז תתעורר אני לוקחת אותה קצת... פתאום היא מתקשרת אליי ואני כבר סאה להתארגן- והיא שואלת אותי אם בא לי לבוא להסתובב בביג  

10 תגובות
עמוד 1
  • תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב... את האמא (דפוקה ככל שתיהי ) ואת מחליטה!!!! שונאת שאנשים מרשים לעצמם להעביר ביקורת ולשפוט. קרובים ככל שיהיו.
    עצות אני תמיד מוכנה לקבל אבל להשתמש בביטויים כאלה?! זה מרתיח אותי. למרות שברור לי שהיא לא התכוונה שאת אמא לא טובה אבל עדיין.........

והחברה הזאת
  • לגבי החברה אני לא חושבת שהיא חיפשה תירוץ אני חושבת שמתחשק לה פתאום להסתובב וזה בסדר

לגבי אמא שלך בהחלט יציטה לא במקום - מעבר לזה שהילדה קטנה מה יש למהר? קחי בחשבון שילד שאומר שעושה פיפי וקקי זה לאו דווקא מראה על מוכנות ויש מיליון פרמטרים אחרים - וגם אם הילדה מוכנה זה לא מה שחשוב מה שחשוב זה שאתם תהיו מוכנים אחרת הגמילה לא שווה כלום.

• "הורים דפוקים" ?!?!?!
  • אף אחד במשפחה שלי לא מדבר אליי משהוא בקשר לנועה
  • שתלך לביג!!!
    הפסד שלה ושל הילדים שלה!!
    לגבי הגמילה של רז, יש בזה משהו שהרבה פעמים שנולד תינוק
    יש רגרסיה אצל הילד הגדול - דיבור ילדותי, חיתול, מוצץ וכו׳
    זה לא בהכרח שכל ילד יגיב ככה
    ואם היית למשל בשבוע שלי הייתי אומרת לך להתחיל גמילה
    אבל בגלל שאת קרובה ללידה
    לדעתי, כדאי לחכות ולהתחיל שהחיים יכנסו לשגרה ורז תתרגל למצב החדש
    אמא שלך צריכה להרגע ודחוף
    לא יקרה כלום אם תחכו קצת
    אפשר לחשוב שהילדה בת 4

• גולי זה בדיוק העניין
    יכול להיות שרז לא תחקה את התינוקת ויכול להיות שכן.
    אני לא מוכנה לעשות איתה שום צעד בגמילה ואז לחזור אחורה.. מעדיפה לחכות לא סוף העולם!
    בינתיים אנחנו מתמודדים יפה עם כל ההוצאות ולא נתמכים באף אחד תודה לאל

• אז מה אם היא גמלה בגיל שנה וחצי?
    אני למשל לא פגשתי ילד בן שנה וחצי שבשל לגמילה
    וזה לא אומר שעכשיו זה הזמן לגמול את רז
    בקיצור תסנני

• נעמה סופר-בשלה לגמילה ואני לא-עדיין

• דווקא כשסיפרתי לבעלי הוא אמר לי שאני אלך איתה לביג- יהיה שם מופע של קוסמים
    בחיייאת מה רז תבין בקוסמים?! חוץ מזה שאני ימס בחום ואתעצבן לא יהיה שם כלום! בימים כאלה אני פשוט מוותרת מראש ולא יוצאת מהבית אם זה לא למקום סגור וממוזג

• כמה שאני מבינה אותך,גם כך אנחנו מתרוצצות בבתים שלנו או שאנחנו מתארחות בהם אחה"צ..ושלא לדבר על הדרך לגן והחזרה הביתה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה