גמילת נסיך מתוק - סיר/שירותים/בעמידה/בישיבה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

בטח מדובר בנושא שכבר טחנו פה אבל אשמח לשמוע עצות ממנוסות.
    בני המתוק בן 3, מאוד בשל לגמילה מחיתולים, לצערי מסיבות אישיות שלי, טרם גמלתי אותו. כעת, רוצה להתחיל...
    השאלה היא איך? עם הבת זה היה יותר פשוט אבל עכשיו יש בולבול חמוד שמשפריץ
    אני לא מתה על הרעיון של הסיר, אבל אמא שלי די דוחפת לכיוון כי אומרת שכך הכי טוב, לא יהיו השפרצות ופיספוסים בשירותים.
    לגבי שירותים, הוא יודע לעשות קקי השירותים, אבל כאשר יושב לפיפי , לא תמיד מחזיק כמו שצריך והכל סביבו נרטב כולל בגדיו. מצד שני, לא יכול לעמוד כי האסלה גבוהה מדי ואם אשים שרפרף הוא יהיה גבוה מדי. מישהי פה שמעה על המשתנה של ליטף? יש לכן? מומלץ? הנה קישור
    http://www.litaf.com/Site_Pages/Product.aspx?id=28
    בקיצור, הסתבכתי... תעזרו לי....
3 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש אסלה קטנה מפלסטיק - זו המצאה גאונית.

כבר שנתיים וחצי אנחנו משתמשים בה, כשהשירותים תפוס - ושתיהן צריכות - אז משתמשים בה. היא קטנה ואנחנו לוקחים אותה איתנו לכל מקום.

קנינו אותה ב"יינות ביתן " ב-30 ש"ח
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תנסי ללמד אותו לעמוד מול האסלה (קרש מורם)
    בהתחלה הם עומדים על קצות האצבעות,דוחפים טוסיק קדימה והשירותים נראים כמו משתנה ציבורית אח"כ הוא יתרגל לעניין

אני אישית לא בעד סירים.מהתחלה על ישבנון, אח"כ גם זה הופך מיותר.
  • אנחנו עם הישבנון וגם לנו יש את האסלה מיינות ביתן, באמת כשהשירותים תפוסים, אז יש את זה, לעיתים רחוקות מאוד.
    התחלנו בישיבה, עכשיו הוא מעדיף פיפי בעמידה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה