בנות תעזרו לי בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עומדת לבכות
    קיימתי יחסים עם בעלי ועכשיו כשאני מנגבת יש ממש קצת הפרשות וורודות ממה זה????יכול להיות כמו פעם קודמת??תהי לי הפלההה???
27 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אל תילחצי הכל בסדר כל עוד אין דם אדום טרי אבל בכל מקרה תלכי לרופא נשים ותראי מה קורה בכדי שתהיה שקטה
  • מחר אני הולכת לבדוק דופק אמלה איך אני בלחץ אלוהים אני מקווה שהכל בסדר היה ממש כתם קטנציק אחד אני לא מבינה ממה אבל :((((עכשיו אין כלום ליתר ביטחון הכנסתי לשם מגבון עם האצבע כמה שזה כואב:((((
  • אני חושבת שכדי תבדקי אצל רופא.
  • מחר על הבוקר ה' בקשה שלא יקרה כלום איך אני בלחץ אפילו שזה כתם קטן עדיין
  • למה את מכניסה לשם אצבעות?
  • איזה מתסכל זה הפחד מהפלה נוספת אבל בעלי לא מסכים לי לחשוב על זה אז מספיק אני ואת עוד מעט חובקות ילד בעזרת השם !!! ואל תילחצי זה סתם אנרגיות מבוזבזות מחר את תראי שהכל בסדר!!! איזה שבוע את ?
  • מרגו בשיא חוצפתי שכחתי אותך ואת כל החברות האחרות עוד מעט כ ו ל נ ו נחבק את האוצר שלנו
  • אני שבוע שש
    מרגו מהפחד של ההפלה הקודמת שהתחילה ככה אני משקשקת מפחד אני לא רוצה לחוות עוד הפלה בשום אופן כולי חמה רק מהמחשבה העשן יוצא לי מהאוזניים:((((((
  • מנשמה קודם כל תהיי רגועה!!יכול להיות שקיבלת מכה ממשהו!!פצע..אם אין לך עכשיו כלום אז זה בסדר!!את לא מרגישה כאבים נכון???יהיה בסדר מתוקה בלי לחץ!!מקבימום את יכולה להתקשר למיון ולשאול אותם אם את לא יכולה עד מחר.....
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • ליאלוש אל תלחצי לחינם. יהיה בסדר, אולי הוא פגע בורידון קטן וגרם לפיצעון , זה בטח כלום! תלכי לרופא, ותראי את פיצי והדופק שלו!
    המשך הריון קל ותקין

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היה כתמון אחד ורדרוד כזה אבל אני מפחדת יכול להיות שנפצעתי?כי אמרו לי שאי אפשר לפגוע בעובר כי הוא בכלל ברחם והאיבר של הגבר לא מתקרב לשם בכלל זה נכון?
  • הלוואי הלוואי קרה למשהי???
  • את אולי נפצעת וזה ממש לא קשור להריון . וברור, בעלך לא יכול להגיע לרחם, יש עוד מרחק גדול!!!!!!!!!!!!!!!!
    הבדיחה של הילד שדופק על הראש של אבא שלו "נעים לך "הוא שואל- לא נכונה....

• מעיינוש תרגעי ,אני מסכימה עם פנינה ,אולי זה פשוט פצע קטן ,אל תכנסי סתם לסרטים ,חסידוש זה בסדר אני יודעת שאת מתכוונת לכולנו.

• ליאלוש אולי תלכי למיון לאחר שעה 19:00 אז את לא צריכה הפניה ,שלא תהיה בלחץ עד מחר.

• מסכימה, לא כדאי שתאכלי סרטים, לחץ מאוד לא טוב בשלב זה של ההריון

• ברורר שהוא לא התקרב לרחםן!!חחחחיש מרחק רציני עד אליו!!מעיין אני מציעה לך ללכת למיון..ולבררר כככה לא תהיי בלחץ!!
  • מה פתאום אני לא רוצה להלחיץ את בעלי הוא עובד לילה:( וגם אין דימום בנתיים היה רק הפרשה אחת וזהו..
  • מה זה יכול להיות?אין מצב שאני מלחיצה את בעלי בזמן העבודה מסכן אני לא רוצה:( אני יכולה להשאר ככה עד מחר אבל למה צריך להיות ככה זאת השאלה?
  • הבנתייי..צודקת!!אבל תשארי רגועהה!!זה הכי חשוב!!בהצלחה מתוקה יהיה בסדר בעזרת ה׳!!!
  • תשאלי. בםורום את דוקטור הדר....הוא יענה לך יותר טוב...
  • בדקתי שוב בנתיים הכל נקי
  • מעייני בלי לחץ!!! זה שכיח שבתחילת הריון יש דימומים..
    בכל מקרה תעשי אולרא סאונד
  • היי מעיין,
    נראה לי שאין לך מה לדאוג,יכול להיות שבמהלך היחסים קצת השתפשף לך שם ובגלל זה ירדה טיפת דם. אמרת שכואב לך כשאת נוגעת, אם כך, זה הגיוני. לא נראה לי שזה פנימי כי אמרת שעכשיו אין שום דימום ושאת לא מרגישה כאבים פנימיים.
    חבל על הלחץ, מחר בבוקר אולטרסאונד רק כדי להירגע!!
  • מעייני מאמי מבינה את הלחץ שלך ... אבל זה ממש לא בריא להריון ...
    לפעמים שמקיימים יחסים מסיבה כזו או אחרת יוצא טיפה של דם..
    או שזה דימומים שיש בתחילת ההריון שזה נורא שכיח
    אני בטוחה שתלכי היום להיבדק והכול יהיה בסדר..
  • מעניינוש אל דאגה מאמי שלי....יהיה בסדר.
    גם לדודה שלי זה קרה והיא נלחצה והלכה לרופא והכל היה בסדר...

מירי
  • מעיינוש מה קורה ? איך את מרגישה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה