היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אזזזזז עד עכשיו לא ממש סיפרתי אבל זה כבר נהיה חמוד ברמות היסטריות ואני מתה לשתף.... אז ההתפתחות של אגמי מפתיעה אותי כל פעם מחדש.. אולי היא לא הכי ורבאלית אבל אפשר להבין מה היא רוצה / אומרת... אני אמאמא באופן קבוע ואבא שלה לא ממש מעניין אותה מספיק לקרוא לו אבא אבל זה גם יבוא... אם היא רוצה משהו היא אומרת נה נה נה ומצביעה היא אומרת תודה ולפני משהו כמו שבועיים היא כבר ממש נעמדה!!! פתאום ביום בהיר אחד בום עומדת...
4 תגובות
עמוד 1
איזו בובה אגמאמי!!!!! כל הכבוד על העמידה וההליכה
איזה כיף!!! כל הכבוד לאגמי
כל הכבוד!!!!
אני ראיתי את אגם, אני בעצמי בשוק מההתפתחות שלה והיא כן ילדה ורבלית למה את אומרת ככה?