עוד יומיים קיסרי והחששות בשיאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות
    אז נכון שאני לא ממש פעילה פה אבל חייבת לשפוך
    אז עוד יומיים התאריך לניתוח , אחרי שהתחחנתי שיקדימו לי בגלל שיש לי דלקת באגן וזה סבל נוראי.מדובר בקיסרי שלישי
    להזכירכן , הגדול שלי עולה ל כיתה א והקטנה לטרום חובה. היום פתאום נפל לי האסימון שהכל הולך להשתנות
    ומתחילים מההתחלה....קצת מלחיץ העניין
    הקטע הוא שלגדולים לא הכנסתי הבייתה דברים הקשורים אליהם לפני הלידה ונכון להיום הכל מוכן כבר אבל ממש הכל עומד במקום עוד לפני הלידה. הגדולים מרגישים הכל ושואלים מיליון שאלות ונראה שהם מבינים עניין אבל אני בטוחה שיגיע ההלם אחר כך.
    בכל אופן , מקווה שיעבור בשלום ושתהיה הסתגלות מהירה לי ולקטנה וכמובן לבעלי ולילדים.
    אה....שאלה טכנית....אפשר לק של בנייה בניתוח או שצריך להוריד?
    ותודה למי שקראה עד כה
9 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון שיהיה בהצלחה ובקלות.

ואסור לק, תצטרכי להוריד אותו. גם ברגליים בכלל אמרו לי להוריד.

למה שיגיע להם הלם? הם בגיל כזה שודאי ישמחו לעזור לך אם האחות החדשה.

• בהצלחההההההה
    איזה מרגש
  • שיעבור בקלות ובבריאות

אל תשכחי לעדכן

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• גם אם את לא ממש פעילה פה - את זכורה לכולנו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אם הלק שקוף אין בעיה צריכים לראות את הגוון של העור מתחת לציפורן

שיעבור מהר ובקלות

• בהצלחה
  • בהצלחה
  • תודה בנות.....
    לגבי הצבע של הציפורן....לא הבנתי איך הם יכולים לראות את הצבע אם זה בנייה ?
  • אגב בנות למי שמעוניינת הגרלה ממש שווה שבעלי עושה.....ציור קיר במתנה מה שצריך לעשות זה לייק ושיתוף...ואולי תזכו בציור קיר ענק אצלכן
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=447292668624639&set=a.238783042808937.60094.235613959792512&type=1&theater
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה