כל כך מאוכזבת מהשירות של העגלה ביבה היפי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט אין לתאר!!

העגלה שקניתי ביבה היפי.. הייתי מרוצה עד מאוד עד שהתחלתי להשתמש בטיולון, הוא קטן נורא אפילו לתינוק ממש קטן.
    לצערי לא ידעתי זאת לפני. העגלה עלתה לי ממש לא מעט.

פניתי ליבואנים וביקשתי מהם לשדרג לדגם הגדול יותר ביבו...
    פשוט עושים צחוק מבנאדם!!!!!!!!! אמרו לי להוסיף 1600 ש"ח קולטות!!??!?
    העגלה עלתה לי 3000 ש"ח!

אני כל כך מאוכזבת אני בעצמי עובדת בשירות לקוחות ואנחנו משדרגים גם אחרי שנה ולא מבקשים להוסיף כזה סכום עצום!!

אני פשוט לא יודעת מה לעשות... מה עכשיו לקנות טיולון זול ופשוט....

אגב, קרן חמישה... אני יודעת שהם שידרגו לך בעבר... אבל החנות שממנה רכשתי סגרה

למישהי יש עצות!?!?!?

6 תגובות
עמוד 1

• אורטל - מי ששידרג לי זה מארק מהחברה "ביבה" בבצרה. הוא דאג שתחכה לי העגלה החדשה בחנות שלנו. קנית מ"ביייביז"? שמעתי שהם סגרו.

למה קטן? לאורך? לרוחב? זה משונה מאוד... אופק לא גדולה מהרגיל.

• קרן מתוקה חיכיתי שתעני....

העגלה ממש אבל ממש קצרה עליה... אני לא יודעת מה לעשות.
    העגלה שלי במצב מעולה אני לא מבינה למה הם עושים לי ככה

היו לי מלא בעיות עם העגלה והשילדה.

קניתי בייביז כ"ס והם סגרו..!!

את מציעה לי לפנות למארק ישירות??

• כן, דברי עם מארק ותשאלי מה המידות של הטיולון של הביבו. לנו אין הרבה גובה לראש בטיולון, אבל גם לא צריך, זה בסדר כמו שזה אצלנו.

את לא רחוקה מבצרה, מקסימום תאספי משם.

אנחנו השלמנו ל- 2400 ש"ח על הביבו: טיולון + אמבטיה (בלי סל-קל) ולפני כן שילמנו 1900 ש"ח על אותו דבר של היפי, שלא יעבדו עלייך.

• אני קניתי עם הסלקל אבל עדיין זה ממש יקר...

הטיולון של ביבו גדול יותר יש לחברה שלי וניסיתי את שלה.

דיברתי עם השירות שלהם רק בפייסבוק יש לך במקרה את הטלפון של מארק?

אני ממש מקווה שכן ייסתדר לי איתם
    בינתיים הם חיים בסרט ואומרים לי להוסיף 1600 ש"ח פחחחחחחחחחח טוב שלא עפו על עצמם זה יגיע למחיר של בואגבו או קוויני פשוט בדיחה

• אין לי את המספר שלו. זרקתי מזמן.

תראי, אני לא יודעת כמה השדרוג הזה מוצדק, בגלל שמפרסמים מידות של כל חלק והיית אמורה לדעת מראש אם זה גדול מספיק או לא, למרות (!!!) שברור שבהריון מניין לנו לדעת איזה גודל מספיק?...

• נכון צודקת...
    בהריון לא היה לי מושג כמה הגודל של הטיולון צריך להיות...

אני ממש מקווה שכן יסכין כי היו לי המון המון בעיות בשילדה ועכשיו בעגלה הנוכחית שהיא ממש קטנה והמושב לא יציב ונופל אחורה

אני אנסה להשיג את המספר שלו דרך הפייסבוק

תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה