התלבטות!! בנות עיזרו לי בבקשה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

ככה,,אז ידוע שהחופש כבר אוטוטו כאן ( לחלק כבר החל ) ורציתי לדעת דעותיכן בקשר לקייטנות,צהרונים ומה שבניהם.

אז דיברתי עם המנהלת של הגן של איתמר! ( שהיא גם הבוסית שלי )

על חודש אוגוסט משלמים 700 ש"ח במקון 1310 ש"ח

יש אפשרות לקייטנה - מהשעה 8-13 לא כולל ארוחת צהריים מהתאריך 25.7 ועד 10.8 - 400 ש"ח שווה?! או לא שווה?!

צהרון מ13-17 כולל ארוחת צהריים 800 ש"ח באותם התאריכים שווה?! או לא שווה?!

יש לי אפשרות לצהרון אחר במחיר 10 ש"ח לשעה 4 שעות ביום באותם תאריכים ולפי חישוב יוצא 480 ש"ח שווה ?! או לא שווה?!

בקיצור הלכתי לאיבוד אני ממש מבולבלת
    אומנם בנות יגידו את בחופשת לידה למה שלא תחסכי אז התשובה אי אפשר להשאיר ילד בן שנתיים וחצי חודש שלם בבית!! זה טו מאץ בשבילו ובשבילי!
    מה10 לאוגוסט ועד ה27.8 הוא בין כה וכה בבית אז זה מספיק בהחלט!

ועוד התלבטות.
    אני עובדת במעון של איתמר בקבוצת גיל של התינוקות ( אני לא רואה את איתמר במהלך היום ) כי זה לא אותו בניין ורחוב זה ברחובות מקבילים

4 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

מקפיצה בנות

• קצת בלבלת אותי עם התאריכים
    אבל כן זה שווה בגדול..
    חודש אוגוסט משלמים כרגיל למרות החופש

• ב"ה

נופקי

• השעות סבבה לגמרי
    וזה שהילד איתך עוד יותר סבבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה