סיון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה שפספסתי...איזה ניתוח להב צריכה לעבור באסותא...?

[email protected]
9 תגובות
עמוד 1
  • בקע מפשעתי דו צדדי

• רז עברה ניתוח בקע מפשעתי צד ימין בחוה"מ פסח.
    מי הרופא המנתח? (אני מבינה שזה פרטי)

[email protected]
  • אם עברתם באסותא אז בטוח גם אתם עברת אצל מוגלינר
    לא?

אוף ממי אני כל כך לחוצה אין לך מושג - ספרי לי איך עבר לרז? כמה זמן התאוששות? כמה זמן עד שחזרה לעצמה ולעמוד על הרגליים?

• אנחנו ניתחנו דרך הביטוח כללית מושלם והם שלחו לנו רשימה של רופאים ובחרנו את ד"ר צבי שטיינר שינתח אותה. הוא מ-ק-ס-י-ם !!! נעים, מסביר, סובלני, היה ממש מקסים גם אלינו וגם לרז, אחרי ולפני הניתוח.
    בנוסף לכל הוא גם מוהל כירורגי אז לקחתי אליו את נווה (כשלקחנו רז לביקורת שבוע אחרי הניתוח) שיבדוק לו את הבולבולון, כי המוהל שלנו עשה עבודה לא משהו לטעמי
  • ממי איזה פירוט אין עליך
    תודה רבה רבה שישבת והשקעת ונכנסת לכל הפרטים (גם הקטנים אבל החשובים)
    אהבתי את הטיפ לאיך לגרום לה להעמד בפעם הראשונה

• סיון מאמי שיעבור בשלום בקלות

• מור איזו אלופה- כל הכבוד על הפירוט!!!
    זה מאוד מרגיע לשמוע ממישהי שחוותה כבר....
    כל הכבוד לרז הגיבורה
  • הרופא המנתח הוא לא מאסותא.
    כשעושים את הניתוח דרך הביטוח של כללית מושלם הם שולחים רשימה של מנתחים שעובדים עם המושלם ואנחנו בחרנו איזה רופא רצינו שינתח, אחרי שבדקנו עליהם באינטרנט וביררנו עם אנשים שמכירים.
    הרופא שניתח את רז הוא מנהל מחלקת כירורגיית ילדים בבי"ח הלל יפה.
    התשלום של ה- 500 ש"ח היה לבית החולים...נראה לי שכולם צריכים לשלם את זה...
    לגבי התחתון- או שתקני לה תחתון שגדול עליה בככמה מידות, או שבמקום תחתונים תלבישי לה מכנסונים(בוקסרים לילדים) או פשוט בלי תחתונים.

בהצלחה ממי ואני פה לכל שאלה שתרצי
  • רגע את זה לא אמרו לי
    אמרו לי רק לשלם התחייבות בקופ"ח ולהגיע עם התחייבות - שילמתי 170 ש"ח
    לא דיברו איתי על שום תשלום נוסף (למרות שבשביל הנסיכה שלי אני אשלם גם מיליון שקל)
    אז שלנו מנהל מחלקת כירורגית ילדים בבני ציון

את צודקת אני אקפוץ היום לדלתא ואקנה לה בוקסרים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה