קופת חיסכון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה חודשים אני קניתי לאוריה קופת חיסכון
4 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחח מצחיק ומעצבן כאחד

• האמת אני בשוק וממש ממש כועסת על בעלך

בואי אני אתן לך עצה - יש קופות חיסכון שהן כמו קופסת שימורים ואם פותחים היא לא נסגרת יותר.
    התחלנו עם להב מגיל שנתיים - היינו שמים כל פעם את המטבעות והכסף הקטן ולפעמים גם עשיריות וחמישיות
    ככה במשך שנה - וביום הולדת פותחים והולכים איתה שתקנה מה שהיא רוצה ועל הדרך קונים קופה חדשה

תקשיבי זה דרך מעולה לשמור כסף וללמד את הילד על חיסכון

ולגבי בעלך לדעתי הוא עשה מעשה גועלי- זה הקופה של הילדה שלו והכסף של הילדה שלו - וכמו שהוא לא היה מסכים שתלך לארנק שלו ותיקח כסף בלי רשות זה בדיוק על אותו רעיון

• נופר אני בטוחה שברגע שהוא ניתקע בלי כסף בערב אז הוא לקח משם כסף וקנה סיגריות.

סיונוש עצה מעולה
  • סליחה אבל הבעלול שלך חצוףףףףףף!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה